Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ακόμη μια κοσμοπλημμύρα σε ομιλία του Σωτήρη Τσιακίρογλου

Ακόμη μια κοσμοπλημμύρα σε ομιλία του Σωτήρη Τσιακίρογλου

0
tsiakiroglou drosero2

Το υγιές Δροσερό, αυτό που δεν εξαγοράζεται, ψήφισε Τσιακίρογλου μια Κυριακή νωρίτερα…

  tsiakiroglou drosero1
 
Παρουσία χιλίων πεντακοσίων και πλέον κατοίκων, που ζητωκραύγαζαν και επευφημούσαν τον επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία, Σωτήρη Τσιακίρογλου και τους υποψήφιους με την παράταξη συντοπίτες τους, πραγματοποιήθηκε στο Δροσερό, ακόμη μια μεγάλη συγκέντρωση που επιβεβαίωσε την παράσταση νίκης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων από το Δροσερό, ξεκίνησε με ομιλητές την Μεμέτ Αλή Ογλού Γκιουλντέμ και τον Μουμίν Οκτάι από την Θέση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και των Κιαζίμ Ογλού Ριτβάν, Σαλή Κιαζίμογλου ΤΖενγκίς και Αλή Ογλού Μουσταφά τους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού.
Τα προβλήματα του οικισμού και τα αιτήματα της κοινωνίας του Δροσερού δια στόματος και των πέντε υποψήφιων, συνοψίστηκαν κυρίως στο μείζων θέμα της ανεργίας, στο έλλειμμα υποδομών, στην ανυπαρξία συνθηκών υγιεινής, ιδιαίτερα όμως στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη της απελθούσας δημοτικής αρχής και των συν αυτοίς παρατρεχάμενων. « Μας θυμούνται μόνο στις εκλογές κι έρχονται μόνο για να τάξουνε, όχι μόνο οι χθεσινοί αλλά κι όλοι, παλιοί και καινούργιοι. Να γνωρίζουν όμως. Οι Δροσερίτες δεν είναι πια τα τσιράκια του κάθε σύμβουλου, που θα τους δώσει το πενηντάρικο για να κάνει τα παιχνίδια του στο δήμο και να περηφανεύεται για πόσα λεωφορεία φέρνει κι ότι μας έχει του χεριού του», επεσήμανε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Μουμίν Οκτάι Σελήμ.
Με την σειρά του ο Σωτήρης Τσιακίρογλου, αφού ευχαρίστησε τους υποψήφιους σύμβουλους του συνδυασμού του και όλο τον κόσμο του οικισμού που τον προσφωνούσε αυριανό δήμαρχο, επεσήμανε ότι δεν πήγε για να τάξει ούτε να κοροϊδέψει, γιατί δεν έχει σπουδάσει την τέχνη της πολιτικής υποκρισίας, στα βελούδινα έδρανα της εξουσίας και απέφυγε να αναλωθεί σε ρεσιτάλ υποσχεσεολογίας όπως οι άλλοι υποψήφιοι. «Ο δήμος εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να κάνει πολλά για να δώσει σε όλους μια δουλειά, η να εξασφαλίσει σε όλους μια καθημερινή απασχόληση. Μπορεί όμως αν θέλει, να προσπαθήσει, να ψάξει και να βρει, όταν έχει καταρτισμένους και ειδικούς συμβούλους, δεκάδες δράσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας, που σήμερα υπάρχουν και περνούν ανεκμετάλλευτα χωρίς κανείς να τα γνωρίζει. Εμείς έχουμε αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν πραγματικά, για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, ανεξάρτητα από θρησκεία, γλώσσα και χρώμα δέρματος. Έχουμε τους ανθρώπους που θα κάτσουν να μιλήσουν, να δουλέψουν και να προτείνουν εναλλακτικές, ακόμη κι εκεί που ο δήμος δεν μπορεί να παρέμβει θεσμικά στα προβλήματα. Έχουμε τη θέληση να κάνουμε αυτά που οι άλλοι αν και μπορούσαν δεν έκαναν ποτέ, όχι μόνο για το Δροσερό αλλά και για όλους τους οικισμούς και τα γεωγραφικά διαμερίσματα του δήμου», τόνισε στην κατακλείδα της ομιλίας του ο Σωτήρης Τσιακίρογλου.
Με δεδομένο ότι έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία για την μεγάλη ανατροπή του κατεστημένου, παλιού και νέου, στα δημοτικά πράγματα, η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο Σωτήρης Τσιακίρογλου, εντείνουν τις προσπάθειες αυτές, προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες, γιατί η αποχή από τις κάλπες και η ψήφος σε άλλο συνδυασμό, σημαίνει άλλα πέντε χρόνια απραξίας και κατάψυξης.    
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…