Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Βέροια – Skoda Ξάνθη 3-2

Βέροια – Skoda Ξάνθη 3-2

0
skoda veria

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Ξάνθη λόγω αποβολής του Βασιλακάκη

 

Για 10ο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα αποβάλλεται παίκτης της!

 
 
Μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου την Κυριακή, η Skoda Ξάνθη ταξίδεψε στην Βέροια για το χθεσινό παιχνίδι της «εμβόλιμης» 31ης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα. Σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δύο αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους σκοπούς
Η ξανθιώτικη ομάδα είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών καθώς στερήθηκε τις υπηρεσίες των αρχηγών της Σπύρου Βάλλα και Κώστα Φλίσκα όπως και του Δημήτρη Κομεσίδη που στην τελευταία προόνηση στάθηκε άτυχος. Εκτός από τους παραπάνω υπήρχε και η δεδομένη απουσία του Δήμου Μπαξεβανίδη μιας και είχε αποφασιστεί να εκτίσει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας του σ’ αυτό το παιχνίδι, λόγω των 7 κίτρινων καρτών. Η Βέροια από την δική της μεριά δεν μπορούσε να υπολογίζει στον τιμωρημένο πρώτο σκόρερ της, τον Μοχάμεντ Μπεν που αποβλήθηκε στη Λιβαδειά και τον επίσης τιμωρημένο Μπάρμπα. Παράλληλα, ενοχλήσεις και ο τραυματίας Σιόντης αποκλείστηκε από την αποστολή.
Ο Νίκος Κεχαγιάς προτίμησε τον Παναγιώτη Τριάδη στα δεξιά αντί του Μαρίν και τον Μανώλη Μπέρτο αντί του Μπαξεβανίδη στην βασική 11άδα στις δυο αλλαγές του στο βασικό σχήμα συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι.
 
Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε το ματς
Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε το παιχνίδι στο γήπεδο της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μετά την ευκαιρία του Μπαργκάν στο 3ο λεπτό κατάφεραν να σκοράρουν δύο λεπτά αργότερα με το εντυπωσιακό φάουλ του Όστοϊτς από μακρινή απόσταση. Μετά το 1-0 το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο (47-53% η κατοχή υπέρ της Skoda) με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες που αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα στο να αποκτήσει ο αγώνας ρυθμό. Στο 33ο λεπτό ο Θόδωρος Βασιλακάκης ήταν ο παίκτης που έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν μετά από ιδανική αντεπίθεση, έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1-1, στην πρώτη τελική προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας. Λίγο αργότερα όμως τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους καθώς ο διαιτητής Σπάθας απέβαλε με αυτστηρή 2η κίτρινη κάρτα τον Βασιλακάκη για φάουλ πάνω στον Μπαργκάν. Έτσι από το 42ο λεπτό η Ξάνθη έπαιζε με 10 παίκτες για 10η φορά στο φετινό πρωτάθλημα…
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά οι επιθετικές τους ενέργειες σταματούσαν στους αμυντικούς της Βέροιας, σε μία περίπτωση και στο χέρι του Αμαραντίδη (49’), ενώ το καλό φάουλ του Μάνταλου απέκρουσε ο Καντιμοίρης εντυπωσιακά. Λίγο πριν συμπληρωθούν 60’ λεπτά αγώνα όμως, ο Μπαργκάν με μία προσωπική ενέργεια και με τύχη μετά το πρώτο του σουτ κατάφερε με νέα προσπάθεια να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1. Το αριθμητικό της πλεονέκτημα, το εκμεταλλεύτηκε η Βέροια και με τον Παυλίδη στο 70ό λεπτό κατάφερε να σημειώσει το 3-1 και να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα νίκης.
Στο τέλος εκτός από την αποβολή του Όστοϊτς για την Βέροια ήρθε και το 3-2 για την Skoda Ξάνθη με την κεφαλιά του Νάκα μετά την σέντρα του Μαρίν.
 
Οι συνθέσεις:
Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ζεζίνιο (84’ Τραπ), Όστοϊτς, Παυλίδης, Βεργώνης, Καλτσάς (66’ Σισοκό), Μπαργκάν, Γκονσάλβες (79’ Κομόλοφ).
Skoda Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Παΐτο, Γούτας, Χοσέμι, Βασιλακάκης, Τριάδης (61’ Κάλβο), Μάνταλος (75’ Νάκας), Ντε Γκούζμαν, Σολτάνι, Σολάρι (75’ Μαρίν).
* Τα αποτελέσματα της χθεσινής 31ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης (32ης) αγωνιστικής στο αυριανό φύλλο.
 
Νέα ανακοίνωση από Skoda Ξάνθη
Πιστή στις… συνήθειές της, η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας. Αυτή τη φορά η αντίδραση ήρθε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου στην χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια, για την 31η αγωνιστική.
Σε αυτή εκφράζεται η διαμαρτυρία για την αποβολή του Βασιλακάκη στο πρώτο ημίχρονο αλλά και παράπονα για το μη καταλογισμό ενός πέναλτι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:
«Καλά η πρώτη, καλά η δεύτερη, καλά με 10 παίκτες…
Στο 49′ η απόκρουση του αμυντικού με το πόδι και του άλλου αμυντικού το σταμάτημα με το χέρι, όλα καλά;….
Η συνέχεια στους δέκτες της Nova. Μην τη χάσετε!», ανέφερε η χθεσινή ανακοίνωση.
 
Χ.Π.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …