Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ετοιμάζεται ο «αρραβώνας» Φανουράκη – Πούλιου

Ετοιμάζεται ο «αρραβώνας» Φανουράκη – Πούλιου

0
fanourakis m

Δεν το ανακοινώνουν αλλά θεωρείται βέβαια η μετεγγραφή

 
 

Προβληματισμένος ο Σάββας Μελισσόπουλος. Δέχεται πιέσεις να πει το «o.k.» αλλά προς στιγμήν το σκέφτεται…

 
 

 Έντονη είναι η φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες για την μετεγγραφή του Μανώλη Φανουράκη στον συνδυασμό του Χρίστου Πούλιου αλλά και την επάνοδο ενός άλλου πρωτοκλασάτου στελέχους του συνδυασμού, του Σάββα Μελισσόπουλου, ο οποίος ως περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης είχε αποστασιοποιηθεί στις προηγούμενες εκλογές.
 
Ετοιμάζεται ο «αρραβώνας» με τον Φανουράκη
Βέβαιος θεωρείται στους κύκλους και των δύο (Φανουράκη – Πούλιου) ο «αρραβώνας» αφού το φλερτ με …προξενητή τον του Θανάση Ξυνίδη απέδωσε. Επαφές και συζητήσεις ωστόσο του Μανώλη Φανουράκη έγιναν και με τον Χρίστο Πούλιο ωστόσο ουδείς εκ των δύο ακόμη προέβη σε ανακοινώσεις.
Ο Μανώλης Φανουράκης μιλώντας στο «Ε» παραδέχεται ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και ότι όταν τελεσφορήσουν θα αιτιολογήσει την όποια απόφασή του αποδεχόμενος εμμέσως ότι πλέον ο «κύβος ερρίφθη»…και απομένουν τα διαδικαστικά.
 
Ο Σάββας Μελισσόπουλος το σκέφτεται …
Κι αν η υποψηφιότητα του Φανουράκη βρίσκεται σε τελική φάση δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Σάββα Μελισσόπουλο ο οποίος περνά μια περίοδο έντονου προβληματισμού για το αν τελικά θα συμμετέχει στις εκλογές – παρότι διαβεβαιώνει ότι δεν τίθεται κώλυμα ασυμβίβαστου με τον θεσμικό του ρόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας δέχεται ασφυκτικές πιέσεις να πει το «Ο.Κ.» αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει όπως αναφέρει στο «Ε». Ωστόσο τον τρώει το «σαράκι» – δεδομένου ότι ο Σάββας Μελισσόπουλος ήταν πολύ ενεργό στέλεχος της παράταξης Πούλιου και έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην αντιπολίτευση.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…