Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Ανταμπούφης και ΔΗΜ.ΑΡ. κατά Θεοδωρίδη για την αφισοκόλληση

Ανταμπούφης και ΔΗΜ.ΑΡ. κατά Θεοδωρίδη για την αφισοκόλληση

0
afises
 
 

Σκληρές ανακοινώσεις για τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας

 
 
Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ. και τον Νίκο Ανταμπούφη, για την περίπτωση της σύλληψη του αφισοκολλητή. Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» Νίκος Ανταμπούφης κατηγορεί τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Τάσο Θεοδωρίδη «για υπερβάλλοντα ζήλο» και κάνει λόγο για «νέα ήθη από πολιτικούς του παρελθόντος». Στο ίδιο κλίμα και η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. κατηγορεί τον αντιδήμαρχο για επιλεκτικές συλλήψεις.
Η ανακοίνωση του Νίκου Ανταμπούφη:
 
ΝΕΑ ΗΘΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
«Ως νέος Ζορό, ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Θεοδωρίδης ανέλαβε προσωπικά να καθαρίσει την πόλη από τις αφίσες, μηνύοντας κάθε αφισοκολλητή από όπου και αν προέρχεται! Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο. Η αυτοπρόσωπη παρουσία του κ. αντιδημάρχου κατά τη σύλληψη του αφισοκολλητή στο γνωστό πλέον επεισόδιο και ο υπερβάλλων ζήλος με την επιλεκτική του μήνυση, φανερώνουν την ανάγκη επίδειξης έργου και το προεκλογικό του άγχος.
Όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις από συμπολίτες που συνέτρεξαν σε βοήθεια του άνεργου συλληφθέντα, ο «κατόπιν ενεργειών μου» μηνυτής αντιδήμαρχος δικαιολογήθηκε ότι το έκανε διότι «… γκρινιάζει η αντιπολίτευση για την αφισορρύπανση, ο Ανταμπούφης συνέχεια διαμαρτύρεται … κλπ». Πράγματι, η στάση μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν καταγγελτική απέναντι στην αδράνεια της Δημοτικής Αρχής για την αφισορρύπανση και τη συστηματική μείωση (έως εξαφανίσεως) των προστίμων που αφορούσαν κάθε είδους εκδήλωση, διαφήμιση και καλλιτέχνη. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να εξαντλείς την αυστηρότητά σου με μηνύσεις σε ανέργους, την ίδια ώρα που η πόλη είναι γεμάτη αφίσες και μπάνερς που ανεμίζουν αγέρωχα. Φαίνεται ότι όσοι έχουν εκλογική δύναμη ή μας είναι συμπαθείς (για να το πούμε ευγενικά) δικαιούνται και να ρυπαίνουν.
Εμείς λέμε ότι ο Δήμος πρέπει να φροντίσει για την ύπαρξη χώρων ανάρτησης για την πληροφόρηση των πολιτών, πρέπει να απαλλάξει την πόλη από τους γνωστούς κατά συρροή ρυπαίνοντες και πρέπει να κρατήσει ενιαία στάση απέναντι σε όσους παρανομούν.
Πρέπει να κάνει τη δουλειά του και όχι να υποκρίνεται ότι την κάνει. Στον κ. Θεοδωρίδη απευθύνουμε μερικά ερωτήματα: Λειτουργεί ως αντιδήμαρχος ή ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος; Πιστεύει ότι καλύπτονται οι μέχρι τώρα ευθύνες του ως αντιδημάρχου καθαριότητας με τέτοιες πρακτικές; Η νέα πρόταση που κομίζει η παράταξή του είναι οι επιλεκτικές μηνύσεις κατά των πολιτών;»
 
Η ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ.
«Η ενέργεια του αντιδημάρχου καθαριότητας Ξάνθης να συμβάλλει στην σύλληψη αντιφασίστα αφισοκολλητή, λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές, είναι ενέργεια τόσο διάφανη στις προθέσεις της, που το μόνο απογοήτευση προκαλεί και επιβεβαιώνει την ανικανότητα της παρούσας δημοτικής αρχής να αντιληφθεί ποια και πόσα είναι τα προβλήματα της πόλης και να επιχειρήσει να τα λύσει. Δεν το έκανε 40 χρόνια και τώρα με σπασμωδικές ενέργειες προσπαθεί να αποδείξει ότι υπάρχει. Η πόλη μας έχει τεράστιο πρόβλημα καθαριότητας και διαχείρισης των απορριμμάτων , που βέβαια δεν αντιμετωπίζεται με επιλεκτικές συλλήψεις. Προφανώς ο κ. Αντιδήμαρχος δεν έχει δει ποτέ τι γίνεται γύρω του, στα φανάρια, στα φωτιστικά του Δήμου, στους δρόμους, στις πλατείες, παντού. Η επιλεκτική αυστηρότητα απέναντι σε ένα άνεργο παιδί είναι βάρβαρη, δεν λύνει κανένα πρόβλημα και επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την ανικανότητα αυτών που διοικούσαν τόσα χρόνια τον Δήμο.»
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…