Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Με διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο ο Γιαννακίδης στις εκλογές

Με διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο ο Γιαννακίδης στις εκλογές

0
karalidis 5

Συζητούν και με ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης

 

Με ανεξάρτητο συνδυασμό ο Γιώργος Παυλίδης δηλώνει παρών στις εκλογές

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

«Φουντώνουν» τα σενάρια για ευρύτερες πολιτικές συνεργασίες και προσεγγίσεις στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων σε επίπεδο δήμων και περιφερειών όσο πλησιάζει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα διεξαχθούν σ’ ένα χρόνο. Το «πείραμα» της τρικομματικής έχει επηρεάσει και την τοπική αυτοδιοίκηση που έτσι και αλλιώς ήταν πάντοτε ή προσπαθούσε να είναι πιο ευέλικτη στο θέμα των ευρύτερων συνεργασιών μεταξύ κομμάτων και των ανεξάρτητων διαπαραταξιακών ψηφοδελτίων.

 Διαπαραταξιακό και ανεξάρτητο το ψηφοδέλτιο του Γιαννακίδη

Με διαπαραξιακό ψηφοδέλτιο και μάλιστα που δεν θα περιορίζεται μόνο σε «γαλαζοπράσινη» συμμαχία αλλά θα επεκτείνεται σε ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα προτίθεται να κατεβεί στις εκλογές ο περιφερειάρχης ΑΜ – Θ Άρης Γιαννακίδης. Μάλιστα όπως μας αποκαλύπτει ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Φώτης Καραλιδης έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς θα πάμε στις εκλογές σαν ανεξάρτητος συνδυασμός και όποια κόμματα θέλουν ας μας στηρίξουν. Θα έχουμε στον συνδυασμό μας υποψήφιους απ’ όλα τα κόμματα ήδη έχουν γίνει συζητήσεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ». Επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Άρης Γιαννακίδης.

 «Γαλάζιος» μεν Ανεξάρτητος δε ο Γιώργος Παυλιδης

pavlidis 31 -emprosΔεδομένη θεωρείται και η κάθοδος ως ανεξάρτητου του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» με επικεφαλής τον Γιώργο Παυλίδη: «Ο συνδυασμός μας έχει ενεργό ρόλο, χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του κόσμου, είναι παρών στα περιφερειακά δρώμενα και θα είναι παρών και στις εκλογές. Ο ίδιος ανήκω στο χώρο της ΝΔ αλλά ο συνδυασμός μας είναι ανεξάρτητος. Έτσι μας τίμησε με τη ψήφο του ο κόσμος και έτσι θα συνεχίσουμε», επισημαίνει ο κ. Παυλίδης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…