Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έφτιαξε δρόμο πάνω στον κεντρικό αγωγό…

Έφτιαξε δρόμο πάνω στον κεντρικό αγωγό…

0
agogos
…και δίψασε η πόλη για 12 ώρες!
 
Συγγνώμη ζήτησε από τους δημότες της πόλης που ταλαιπωρήθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μανώλης Τσέπελης
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
  
Δίψασε η μισή πόλη το Σαββατοκύριακο καθώς διακόπηκε η υδροδότηση λόγω σοβαρής βλάβης που προκλήθηκε στον κεντρικό αγωγό που μεταφέρει νερό από τον Παράδεισο και υδροδοτεί το 60% της πόλης. 12 και πλέον ώρες χρειάστηκαν για να επισκευαστεί η βλάβη από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ που δούλευαν ακατάπαυστα από το μεσημέρι του Σαββάτου οπότε και εντοπίστηκε το σημείο μετά από σχετική έρευνα στο δίκτυο.
Το ρέμα, ο δρόμος και ο αγωγός…
Όπως διαπιστώθηκε από τη ΔΕΥΑΞ, η βλάβη οφείλεται σ’ ένα …τσιμεντένιο δρόμο που κατασκεύασε ο ιδιόκτητης του παρακειμένου οικοπέδου για να έχει πρόσβαση σ’ αυτό. Ο αγωγός που βρίσκεται πλησίον της κοίτης του ρέματος λόγω της διάβρωσης έμεινε ακάλυπτος και ήρθε και το τσιμέντο από πάνω και τον …αποτελείωσε! Πρόκειται για το ρέμα κοντά στο εργοτάξιο της Ιονίου, στην περιοχή Τοξοτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν υπάρχει σχετική αδειοδότηση για την κατασκευή δρόμου στην περιοχή και επαφίεται στη ΔΕΥΑΞ να στραφεί εναντίον του παρανομούντα καθώς με την ενέργειά του υπήρξε κόστος στην δημοτική επιχείρηση αλλά και ταλαιπωρία των δημοτών για πολλές ώρες. Να σημειώσουμε ότι η τελική ένωση των δύο σημείων του αγωγού ξεκίνησε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ενώ από τη στιγμή της σύνδεσης το νερό ήρθε στις βρύσες των σπιτιών τον μεσημέρι της Κυριακής και όχι με πίεση καθώς χρειάστηκε κάποιες ώρες για να γίνει η εξαέρωση του δικτύου. Συγγνώμη ζήτησε από τους δημότες της πόλης που ταλαιπωρήθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μανώλης Τσέπελης ενώ δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του αναφορικά με τους χειρισμούς του για απόδοση ευθυνών για τη βλάβη.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα ραντάρ των Ινδών ελληνικά λιμάνια – Τα σχέδια για Αλεξανδρούπολη

Διαγωνισμοί για την πώληση ή και παραχώρηση υποδομών και ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ Τρεις διαγ…