Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Κόλλησε» στο μηδέν και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας

«Κόλλησε» στο μηδέν και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας

0
panopoulos_533_355

Δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό Κέρκυρα η Skoda Ξάνθη

Δήλωση «βόμβα» Πανόπουλου: «Ίσως δεν υποβιβαστούν δύο, αλλά τρεις ομάδες»        

Μπορεί στο αγωνιστικό μέρος να μην κινήθηκε… φύλλο στο 0-0 της Skoda Ξάνθη με την Κέρκυρα, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Χρ. Πανόπουλος, τάραξε τα νερά με τη δήλωση «βόμβα» που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «Φαίακες».
Ο Πανόπουλος τόνισε ότι την τρέχουσα σεζόν από τη Super League θα υποβιβαστούν στη Β’ Εθνική (Football League) τρεις και όχι δύο ομάδες, όπως είχα αποφασίσει αρχικά η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης συγκεκριμένα τόνισε στους δημοσιογράφους: «Φέτος δεν θα υποβιβαστούν δύο ομάδες, αλλά τρείς. Αυτή είναι η ενημέρωση που εγώ έχω. Οφείλω να υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση στο CAS (διεθνές αθλητικό δικαστήριο), που νομίζω ότι θα δικαιωθεί, ενώ γενικά υπάρχουν εκκρεμότητες στη Σούπερ Λίγκα. Δεν είμαι σίγουρος, απλώς σας λέω την ενημέρωση που έχω»… αποκάλυψε με νόημα.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλεί ντόρο με τις δηλώσεις του ο Χρήστος Πανόπουλος και μένει να φανεί αν θα βγει αληθινός.  
«Κόλλησε» στο μηδέν και τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας  
Πάντως εάν επαληθευθεί η πρόβλεψη του Πανόπουλου, αυτομάτως θα κινδυνέψει ακόμη περισσότερο η Skoda Ξάνθη η οποία ούτως ή άλλως δεν έχει «ξεμπλέξει» με την υπόθεση παραμονή, αντιθέτως παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Το 0-0 εξάλλου με την Κέρκυρα εκτός από την απώλεια βαθμών συνδυάστηκε με ένα μέτριο παιχνίδι και ανάλογη εμφάνιση της ξανθιώτικης ομάδας, η οποία προβληματίζει με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι (στο 8’) με τον Αγρίτη που μπήκε στην περιοχή της Ξάνθης όμως νικήθηκε από τον Λοντίγκιν, ενώ για την Ξάνθη χαμένες ευκαιρίες είχαν οι Ονουάτσι (άστοχο κοντινό σουτ στο 10’), Μαρίν (άστοχο σουτ στο 19’), Σμιθ (κοντινή κεφαλιά του στο 59’ μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας) και Ντιέ (σουτ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Αναστασόπουλος στο 82’). Οι φιλοξενούμενοι καρδιοχτύπησαν τους Ξανθιώτες λίγο πριν το τέλος (88’) με χαμένη ευκαιρία από τον Στάμο (αντεπίθεση και σουτ λίγο άουτ).
Οι συνθέσεις:
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Ντάνι, Βασιλακάκης (56’ Ντιέ), Μαρίν, Μάνταλος (83’ Μαρκόφσκι), Σμιθ, Ονουάτσι (56’ Ράνος).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (68’ Ηλιάδης), Αγρίτης (62’ Σίμωσης), Λεόν (85’ Γκούμας), Έντερ, Τσουμάνης, Γκέσιος, Στάμου, Ζουμπουλάκης.
Εισιτήρια: 1.093/ Εισπράξεις: 6.679,5 Ευρώ.  
Πήρε και Σολτάνι η Skoda Ξάνθη  
Άλλο ένα «φλερτ» μετουσιώθηκε σε «γάμο» για τη Skoda Ξάνθη, η οποία το τελευταίο διάστημα βολιδοσκοπούσε τον Καρίμ Σολτάνι, τον οποίο τελικά έκανε δικό της και επίσημα το βράδυ της Κυριακής, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.
Ο Σολτάνι αγωνίστηκε στο παρελθόν ξανά στην Ελλάδα σε Ηρακλή και Άρη, ενώ αποτελεί επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον οποίο συνεργάστηκαν ξανά στον «γηραιό». Ο Αλγερινός επιθετικός αγωνίζεται τόσο ως ¨στράικερ¨, όσο και στα δύο άκρα της επίθεσης.
Ο 29χρονος (γεν. 29/08/1984) Σολτάνι γεννήθηκε στην πόλη Μπρεστ της Γαλλίας από Αλγερινούς γονείς. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 11 αγωνιζόμενος σε ένα μικρό σύλλογο της Μπρεστ ενώ το 2000 σε ηλικία 15 ετών προβιβάστηκε στη μεγαλύτερη ομάδα της ίδιας πόλης. Έμεινε στον ίδιο σύλλογο για δύο χρόνια ενώ στη συνέχεια (σε ηλικία 17 ετών) αποκτήθηκε από τη Χάβρη (Γαλλία), όπου αρχικά έμεινε για δύο χρόνια στην Ομάδα Νέων ενώ στη συνέχεια προβιβάστηκε στη μεγάλη ομάδα χωρίς όμως να σημειώσει καμία συμμετοχή για ένα χρόνο.
Το καλοκαίρι του 2005 ο Σολτάνι συμφώνησε με την ολλανδική Φένλο με την οποία έπαιξε για ένα χρόνο στη 2η κατηγορία (19 συμ/3 γκολ), ενώ το 2ο χρόνο του εκεί βοήθησε στο να προβιβαστεί η ομάδα στην Α’ κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος με τον ίδιο να σημειώνει 7 γκολ σε 30 εμφανίσεις.
Την επόμενη σεζόν σκόραρε 3 γκολ σε 28 εμφανίσεις ενώ στη συνέχεια (σεζόν 2008-2009) μετεγγράφηκε στην επίσης ολλανδική Ντεν Χάαγκ. Το τέλος της σεζόν βρήκε τον Αλγερινό να έχει σημειώσει 6 γκολ σε 27 παιχνίδια, ενώ στη 2η χρονιά του στη Ντεν Χάαγκ πέτυχε 4 γκολ σε 28 εμφανίσεις.
Στις 23 Ιουλίου 2010 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπου υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τελικά έμεινε εκεί μόλις μία σεζόν όμως στην οποία σημείωσε εξαιρετικές εμφανίσεις που επιβραβεύθηκαν με 4 γκολ σε 25 συμμετοχές. Τον επόμενο χρόνο μετεγγράφηκε στον Άρη όπου έπαιξε σε 15 αγώνες χωρίς όμως να σκοράρει στο πρωτάθλημα (πέτυχε 1 γκολ σε αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Πανθρακικό). Ούτε στον Άρη όμως έμεινε περισσότερο από μία σεζόν καθώς το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του (Αλγερία) και την Σέτιφ όπου σε7 εμφανίσεις σημείωσε 1 γκολ, ενώ πλέον από το βράδυ της Κυριακής ο Σολτάνι ανήκει στο δυναμικό της Skoda Ξάνθη.          

SUPER LEAGUE  


18η αγωνιστική – αποτελέσματα
Ο.Φ.Η. – Πανιώνιος 2-1
Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 1-1
Αστέρας Τρίπολης – Π.Α.Ο.Κ. 1-0
Ατρόμητος Αθ. – Πλατανιάς 1-0
Skoda Ξάνθη – Κέρκυρα 0-0
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Άρης – Α.Ε.Κ. 1-1
Βέροια – Λεβαδειακός (χθες)  
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 48
2. Π.Α.Ο.Κ. 35
3. Αστέρας Τρίπολης 34
4. Ατρόμητος Αθ. 32
5. Λεβαδειακός 24*
6. ΠΑΣ Γιάννινα 23
7. Ο.Φ.Η. 23
8. Πανθρακικός 22
9. Παναθηναϊκός 22
10. Πανιώνιος 22
11. Skoda Ξάνθη 19
12. Πλατανιάς 18
13. Άρης 17
14. A.E.K. 16
15. Βέροια 16*
16. Κέρκυρα 13
* Δεν υπολογίζεται το αποτέλεσμα του χθεσινοβραδινού αγώνα Βέροια – Λεβαδειακός.  
Επόμενη (19η) αγωνιστική
Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013
17.15: Πανθρακικός – Ολυμπιακός
17.15: Πανιώνιος – Λεβαδειακός
19.30: A.E.K. – Ο.Φ.Η.
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013
15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια
17.15: Π.Α.Ο.Κ. – Skoda Ξάνθη
17.15: Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης
19.30: Ατρόμητος Αθ. – Παναθηναϊκός
Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013
19.30: Κέρκυρα – Άρης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …