Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Οδός «Γεωργίου Μπαλαμπανίδη» στο Μυρωδάτο

Οδός «Γεωργίου Μπαλαμπανίδη» στο Μυρωδάτο

0
balampanidi_2-empros

Τον αείμνηστο Γιώργο Μπαλαμπανίδη, τίμησε ο δήμος Αβδήρων, αναγνωρίζοντας έτσι την προφορά του στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης

Επί 3 τετραετίες πρόεδρο του Μυρωδάτου και επί 11 έτη Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αβδήρων

Έναν σημαντικό άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που έφυγε εδώ και 2 χρόνια και σε παραγωγική ηλικία από τη ζωή, τον αείμνηστο Γιώργο Μπαλαμπανίδη, τίμησε ο δήμος Αβδήρων, αναγνωρίζοντας έτσι την προφορά του στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.  
Ο Δήμος Αβδήρων τίμησε τον Γιώργο Μπαλαμπανίδη
Ο αγαπημένος κοινοτάρχης του Μυρωδάτου που οι συγχωριανοί του τον εξέλεξαν επί 3 τετραετίες πρόεδρο του χωριού τους και διατέλεσε επί έντεκα συναπτά έτη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αβδήρων, Γιώργος Μπαλαμπανίδηε θα έχει πλέον την …οδό του, αφού με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων ως ένδειξη τιμής στην προσφορά και το έργο του μετονόμασε σε «Οδό Γεωργίου Μπαλαμπανίδη» κεντρική οδό του οικισμού.
Στις 23 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας Μυρωδάτου εκδήλωση-μνημόσυνο για την συμπλήρωση δυο χρόνων εκδημίας του Γιώργου Μπαλαμπανίδη. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Σαλτούρος Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Καραλίδης Φώτης , ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Τσολακίδης Βασίλειος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου καθώς και πολλοί κάτοικοι του οικισμού. Ο κ. Τσολακίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο του Γιώργου Μπαλαμπανίδη καθώς επίσης και στο ήθος που τον διέκρινε. Όσοι τον γνώρισαν τον θυμούνται ως ένα άνθρωπο ήπιων τόνων, απλός αυθεντικός και λιγομίλητος με ήθος και αξιοπρέπεια, που εργάστηκε υπομονετικά για το καλό του χωριού και του δήμου του γι’ αυτό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μέσα σ’ ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ο κ. Τσολακίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκλιπόντα Γιώργο Μπαλαμπανίδη την οποία παρέλαβε η κόρη του Αλεξάνδρα.  
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…