Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Πάλη: Δεν τα κατάφερε στην Κίνα ο Τριανταφυλλίδης

Πάλη: Δεν τα κατάφερε στην Κίνα ο Τριανταφυλλίδης

0
triantafilidis-empros

Απομακρύνεται το όνειρο της Ολυμπιάδας από τον αποκλεισμό του

Τελευταία ευκαιρία του Ξανθιώτη αθλητή το προ-ολυμπιακό τουρνουά στη Φινλανδία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο        

 
Δεν εξελίχθηκαν ιδανικά τα πράγματα για τους Έλληνες παλαιστές στο Προ-ολυμπιακό τουρνουά του Ταϊουάν της Κίνας, αφού τρεις αθλητές μας αποκλείστηκαν ήδη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ο δύο φορές «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής της ελευθέρας, Γιάννης Αρζουμανίδης, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αρμένιο Ρουσλάν Μπασίεφ και αποκλείστηκε.
Την ίδια τύχη είχαν και δύο από τους εκπροσώπους μας στην ελληνορωμαϊκή. Ο Ξανθιώτης Γιάννης Τριανταφυλλίδης και ο Θεόδωρος Τουνουσίδης, στα 74 και 84 κιλά αντίστοιχα, σημείωσαν από μία νίκη σε δύο αγώνες, όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν.  
Τελευταία ευκαιρία το προ-ολυμπιακό τουρνουά στη Φινλανδία  
Ο Ξανθιώτης παλαιστής της ελληνορωμαϊκής Γιάννης Τριανταφυλλίδης μετά τον αποκλεισμό του στην Κίνα, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Για να γίνει όμως αυτό και να δώσει το «παρών» στη μεγάλη αυτή διοργάνωση ο παλαιστής του συλλόγου «Ολυμπιακή Φλόγα» Ξάνθης, θα πρέπει να τερματίσει μέσα στην πρώτη 3άδα στην κατηγορία του (74κ.), στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Φινλανδία.
Και εκεί βέβαια ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος για τα «χρυσά» εισιτήρια, ενώ υπάρχει και η επιπλέον κόπωση που επιβαρύνει τον Ξανθιώτη αθλητή, ο οποίος όμως θα τα δώσει όλα με την ελπίδα να κάνει την έκπληξη

.      
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…