Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τρίτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ

Τρίτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ

0

Εξασφάλισε την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο αν και μαθήτρια της 1ης Λυκείου


Μία μεγάλη επιτυχία πανηγύρισε ο ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη φέτος στις Σέρρες, αυτή του χάλκινου μεταλλίου της Στέλλας Ορφανίδη στα 200 μέτρα. Η αθλήτρια του ΑΠΟΦΚΑ τερμάτισε τρίτη με χρόνο 25:30, παρόλο που συναγωνίστηκε με αθλήτριες δύο χρόνια μεγαλύτερες από αυτήν, μαθήτριες της τρίτης Λυκείου.

Η Στέλλα, που είναι μαθήτρια της πρώτης τάξης του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης, έχει ήδη εξασφαλίσει τη μοριοδότηση για την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο.

Πολύ καλή εμφάνιση και για την Βάσια Τσαφαράκη που ήρθε 7η στο τριπλούν με άλμα στα 11,34μ, επίδοση που την έφερε στην πρώτη θέση ανάμεσα στις αθλήτριες της ηλικίας της. Η Βάσια Τσαφαράκη είναι μαθήτρια της πρώτης τάξης του εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης και συναγωνίστηκε με αθλήτριες της τρίτης Λυκείου.

10η θέση και για τον αθλητή του ΑΠΟΦΚΑ Γιώργο Ιωαννίδη στη σφυροβολία με ρίψη μακριά από τις δυνατότητες του στα 43,80. Επίσης μαθητής της πρώτης του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης.

Η διοίκηση του Συλλόγου απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια των παιδιών κ. Τάνια Τσελεμπή και εξέφρασε την στήριξή της στις προσπάθειες των παιδιών.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…