Σχόλια 13/03/2012

0
papoulias_parelasi-empros

Τελικά το όλον ΠΑΣΟΚ είναι μόνον ο Ευάγγελος! Το υπόλοιπον που διαφωνεί ας πάει στο νέο κόμμα ΛΟΥΚΑ-ΝΙΔΗ (Λούκα-Καστανίδη)


Κανονικά με επισήμους θα γίνουν οι  παρελάσεις  


Με αυξημένη κυβερνητική αλλά και αστυνομική παρουσία αποφασίστηκε τελικά ότι θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις σ’ όλη τη χώρα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εχθές πήραν μέρος οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος, Παιδείας Γ.Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος και Π.Καψής.
Λόγω του φόβου επεισοδίων είχαν πέσει στο τραπέζι οι προτάσεις της αναβολής ή της μη παρουσίας επισήμων, ωστόσο απορρίφθηκαν και οι δύο.
Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα μέτρα που θα ισχύουν την ημέρα της παρέλασης. Τα αστυνομικά μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά στην κεντρική στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα όπου υπάρχει και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για οργανωμένα επεισόδια από δυνάμεις της Αριστεράς αλλά και της άκρας δεξιάς.
Στη σύσκεψη επισημάνθηκε η ανάγκη να δοθεί μήνυμα ενότητας την 25η Μαρτίου, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα δούμε εκτός του προέδρου της Δημοκρατίας και υπουργούς στις εξέδρες των επισήμων.
Το πιο πιθανό είναι να εκπροσωπηθεί η κυβέρνηση στις επαρχιακές πόλεις με υφυπουργούς ή γεν. γραμματείς υπουργείων.

SKODA πού πας;


 Το ερώτημα στους φιλάθλους της SKODA είναι υπαρκτό και είναι πικρό για την πορεία της ομάδας που έχει γίνει μόνιμη ομάδα ήττας!
Πού πάει η ομάδα μετά τις 6 συνεχείς ήττες; Εκεί που μιλούσαμε για Ευρώπη, πλέον μιλάμε για σωτηρία!
Ήδη οι γκρίνιες αυξάνουν, οι ποδοσφαιριστές δέχονται πυρά για αδιαφορία και νοοτροπία δημοσίων υπαλλήλων και όλοι ζητούν από τον Πανόπουλο να λάβει τα ενδεδειγμένα μέτρα πριν είναι αργά.
«Ε»    

 

Ο Βενιζέλος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ  


Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος είναι από την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η εκλογική διαδικασία ως γνωστόν θα γίνει την Κυριακή σ’ ολόκληρη την χώρα και σ’ αυτήν θα συμμετάσχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνουμε ότι με τον Βενιζέλο δήλωσαν πως είναι ο αν.υπουργός Σ. Ξυνίδης, ο πρώην βουλευτής Π. Σγουρίδης και πολλά άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
«Ε»    

 

Διαφθορά, είναι καιρός λύσης  


Νέο μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο στο ΙΚΑ αποκαλύφθηκε μετά από παρέλευση ετών.
Και πρόκειται για άλλο ένα δείγμα ρεμούλας δημόσιου χρήματος. Πλήρωνε και πληρώνει ο Έλληνας ασφαλισμένος και εργοδότης για να κάνουν τις κομπίνες κάποιοι επίορκοι υπάλληλοι.
Σκάνδαλο μέγα! Κομπίνα ολκής, χρήματα κλεμμένα πολλά που σίγουρα με την έρευνα θα γίνουν περισσότερα.
Ήρθε πλέον ο καιρός να τιμωρούνται αυστηρά οι υπάλληλοι που καταχρώνται χρήματα. Με φυλακή και δήμευση ΟΛΗΣ της περιουσίας τους.
Είναι καιρός πλέον οι ένοχοι να τιμωρούνται υποδειγματικά, όχι με χαϊδέματα.
Είναι καιρός…
«Ε»      

 

 
Το παλιό μοντέλο χρεοκόπησε  


Κοινά αποδεκτό είναι πλέον από κάθε λογικό Έλληνα ότι το παλιό μοντέλο πολιτικής λειτουργίας πως έχει χρεοκοπήσει.
Χρεοκόπησε στην οικονομία, στη διαχείριση του εθνικού πλούτου, στις ενέργειες των πολιτικών, παντού.
Όποιος δεν βλέπει την  χρεοκοπία αυτή σημαίνει ότι δεν θέλει να δει την ωμή αλήθεια και πως θέλει να ζει σ’ ένα ψεύτικο σήμερα.
Οι καιροί δείχνουν ριζικές αλλαγές. Απαραίτητες και απαιτητές για να ξεφύγει τόσο ο λαός όσο και η χώρα από την καταστροφή.
«Ε»    

 

30 εκ, 9 χρόνια, 4 άτομα  


Μ’ αυτήν τη σειρά η κομπίνα στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Συνολικά φαγώθηκαν 30 εκ. ευρώ, σε διάστημα 9 χρόνων από 4 υπαλλήλους.
Δηλαδή κοντά στα 8 εκ. ευρώ το άτομο και περίπου 800.000 ευρώ ανά υπάλληλο ετησίως!
Και πρόκειται για μια από τις πολλές κομπίνες στο ΙΚΑ. Που το βρήκαν ξέφραγο οι ίδιοι οι υπάλληλοί του και το ξαφρίζουν κανονικά!
Τέτοια ξεφτίλα και τέτοια ανοργανωσιά στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της χώρας!
Υ.Γ. Είμαστε περίεργοι να δούμε την τιμωρία των τεσσάρων υπαλλήλων. Θα μπουν χρόνια μέσα ή θα την βγάλουν στον αφρό;
«Ε»

 

   
Όργιο ασυδοσίας στα νοσοκομεία


 Διάτρητο από παντού είναι το εθνικό σύστημα υγείας. Κάθε μέρα ακούμε και για καινούριες απάτες, παραλήψεις και ασυδοσίες που καλούμαστε να πληρώσουμε πανάκριβα όλοι εμείς οι πολίτες.
Άλλο ένα φαινόμενο που καταληστεύει το εθνικό σύστημα Υγείας έφερε στη βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Α. Ροντούλης, αυτό των Αλβανών «τουριστών», οι οποίοι εμφανίζονται κατά δεκάδες με σοβαρά προβλήματα υγείας (περιτονίτιδες, τοκετούς κ.λ.π)  που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση, στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων της επαρχίας.
Ως εκ τούτου περιθάλπονται και εγχειρίζονται, μόνο που τα έξοδα περίθαλψής τους, ποτέ δεν καλύπτονται από την Αλβανική Πρεσβεία, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις τουριστών, καθώς η Αλβανική πρεσβεία αρνείται να στείλει εκπρόσωπό της για να βεβαιώσει τα περιστατικά, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδά τους από το Αλβανικό κράτος. Και εμείς ως κορόιδα δεν στρεφόμαστε εναντίον τους σε διεθνείς οργανισμούς, απαιτώντας να πληρωθούμε για τις υπηρεσίες αυτές.
Ξεπερνά κάθε ανοχή, τη στιγμή που περικόπτονται κατά 50% οι δαπάνες υγείας για τους Έλληνες ασθενείς, να έρχονται οι Αλβανοί και να κάνουν εγχειρήσεις και θεραπείες χιλιάδων ευρώ εντελώς δωρεάν.
Επιτέλους, ας μπει ένα τέλος στην ασυδοσία στην υγεία! Δεν αντέχουμε άλλο…

 

     
Πρεμιέρα» για τα ΚΕΛΑΥΕ  


Το Σάββατο έκαναν «πρεμιέρα» στην Ξάνθη κλιμάκια των ΚΕΛΑΥΕ, η δράση των οποίων ξεκίνησε από την περιοχή μας και θα επεκταθεί σε όλη την ΑΜΘ.
Αίσθηση προκάλεσαν στους πολίτες κατά τη διέλευση τους από τους εμπορικούς δρόμους της πόλης, ενώ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμος τοπικός αξιωματούχος τα κλιμάκια μάζεψαν «φορτηγά» από κατασχεμένα προϊόντα.
Χθες στην αντιπεριφέρεια Ξάνθης τα μέλη των κλιμακίων είχαν πολύωρη συνάντηση για ενημέρωση και εκπαίδευση, παρουσία του Φώτη Καραλίδη.
Ε.Δ.    

 

Με το δικό του αμάξι  


Σε δημοσίευμα που αναφέρεται στη διαδικασία μίσθωσης αυτοκινήτων για τις ανάγκες μετακίνησης των μελών του Κοινοβουλίου και τη στάση των τοπικών βουλευτών απαντά ο Σωκράτης Ξυνίδης, ενημερώνοντας ότι ο ίδιος έχει επιστρέψει το αυτοκίνητο και ζήτησε την εξαίρεσή του από τη διαδικασία τη νέα χρονιά.
Εξηγεί ότι η κίνησή του αυτή δεν έτυχε δημοσιότητας διότι πιστεύει ότι: «στις εποχές που ζούμε ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και την προσωπική στάση ζωής στα πράγματα», ενώ ευστόχως συμπληρώνει: «ελπίζω ότι τώρα που τουλάχιστον έχει ξεκαθαριστεί η δική μου στάση θα αναζητηθεί και από τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα του τόπου μας να ξεκαθαρίσουν τη δική τους θέση στο συγκεκριμένο θέμα».
Ε.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρόσωπα & Γεγονότα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Απόφαση- σταθμός Όταν οι θεσμοί της Πολιτείας λειτουργούν σωστά, τότε η Δημοκρατία υπάρχει…