
Υλικά
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 αρνάκι γάλακτος έως 9 κιλά
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι άνηθο
Αλάτι, πιπέρι
1 συκωταριά αρνίσια
½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 κιλό ρύζι
5 ποτήρια νερό Â
Εκτέλεση
Ζεματάμε τη συκωταριά σε μια κατσαρόλα κι έπειτα την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι και έπειτα ρίχνουμε τα κομματάκια της συκωταριάς και τον κιμά και σοτάρουμε. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το ρύζι, το νερό, το μαϊντανό και τον άνηθο. Γεμίζουμε το αρνάκι το οποίο έχουμε προηγουμένως αλατοπιπερώσει καλά, τυλίγουμε γύρω στην κοιλιά του αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στο φούρνο με πατάτες.