Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Μοιραίο για τη ζωή της το διαμέρισμα της Κλεμανσώ

Μοιραίο για τη ζωή της το διαμέρισμα της Κλεμανσώ

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
 
Συγκλόνισε την τοπική κοινωνία το άγριο έγκλημα της 45χονηςγυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε τρεις μέρες μετά το θάνατό της σεδιαμέρισμα του 5ου ορόφου πολυκατοικία στο τέρματης οδού Κλεμανσώ,στην Ξάνθη. Ασύλληπτος παραμένει ο εν διαστάσει σύζυγός της ο οποίοςφέρεται ωςδράστης, ενώ νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, αναφορικά με τα αίτια του εγκλήματος, τόσο από αστυνομικέςπηγές όσο καιαπό τους γείτονες που γνώριζαν την άτυχη γυναίκα.
 
Μαρτυρία γειτόνισσας
«Ήταν καλή γυναίκα και ομιλητική με όλους στην γειτονιά…Δενδημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Μόνο όταν ερχόταν ο άνδρας τηςκαυγάδιζαν καιφώναζαν τόσο πολύ που ακουγόταν στην πολυκατοικία και στη γειτονιά. Οτελευταίος τους καυγά ήταν την Τρίτη τα μεσάνυχτα…ξανά δεν ακούστηκετίποτε…»,μας λέει ένοικος της πολυκατοικίας η οποία γνώριζε προσωπικά καιδιατηρούσεφιλικές σχέσεις με τη δολοφονημένη 45χρονη.
 
Ο σύζυγος τηλεφώνησεκαι βρέθηκε το πτώμα
Η μαρτυρία της γειτόνισσας συμπίπτει με τα ευρήματα τηςιατροδικαστικής έκθεσης η οποία αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε το βράδυτηςΤρίτης. Η ανεύρεση του πτώματος έγινε μετά από τηλεφώνημα του συζύγουτης οοποίο είναι αρμένικης καταγωγής και υπάρχει η φήμη ότι είναι στηνΑρμενία κι ότιτηλεφώνησε απ’ εκεί σε γνωστό δικηγόρο της Ξάνθης λέγοντάς του για τηνύπαρξη  πτώματος στοσυγκεκριμένο διαμέρισμα. Αμέσωςο δικηγόρος ειδοποίησε τον εισαγγελέα ο οποίος με τη σειρά του τηναστυνομία.Στο όνομα του συζύγου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά μέχρι στιγμήςδεν έχεισυλληφθεί. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ διενεργείται προανάκριση από τοΕγκληματολογικό τμήμα για τη εξακρίβωση όλων των στοιχείων που βρέθηκαν  στο τόπο του εγκλήματος.
 
Ήθελε να τη διώξειαπ’ το σπίτι
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την ίδια γειτόνισσα η 45χρονηφοιτούσε στο ΕΠΑΛ κομμωτικής – αισθητικής στην Ξάνθη και δούλευε. Ήτανελληνοπόντια και διέμενε νόμιμα αρκετά χρόνια στην Ξάνθη.   Ήτανκαιρό εν διαστάσει με το σύζυγό της και έμενε μόνη στο διαμέρισμαιδιοκτησίαςτου πρώην συζύγου της. Τα παιδιά της, δυο κόρες διαμένουν στηΘεσσαλονίκη. Ηαιτία του καυγά τους ήταν ότι ο πρώην σύζυγός της ήθελε να την διώξειαπό τοσπίτι και η ίδια δεν συμφωνούσε…Προφανέστατα αυτό αποτέλεσε και τηναιτία τουμοιραίου καυγά που κόστισε τη ζωή της…

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Υπό του μηδενός όλος ο νομός

Υπό του μηδενός βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του νομού Ξάνθης, χιόνια παρατηρήθηκαν στα ο…