Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Μετά τις αυτοδιοικητικές το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Μετά τις αυτοδιοικητικές το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

0

Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα προβεί σε ενέργειες γιατην ίδρυση κόμματος η κ. Ντόρα Μπακογιάννη όπως ανέφερε σε συνέντευξήτης στονραδιοσταθμό Vima FM, από όπου «επιτέθηκε» εκ νέου στην ηγεσία της Ν.Δ.,κάνοντας λόγο για «συρρίκνωση της παράταξης» και «κατακερματισμό τωνδυνάμεώντης». Ερωτηθείσα για τις επόμενες κινήσεις της και την ίδρυση κόμματος,η κ.Μπακογιάννη σημείωσε ότι «ο τόπος χρειάζεται διαφορετικές παρουσίες,πιορεαλιστικές».
Σχετικά με τη στήριξη σε πρόσωπα εν όψει των αυτοδιοικητικώνεκλογών, σημείωσε πως «η λογική του χρίσματος είναι ξεπερασμένη» καιεπέκρινετις πολιτικές ηγεσίες που μπήκαν στη διαδικασία «δίνω χρίσμα, το παίρνωπίσω,το ξαναδίνω». «Οι πολίτες έχουν το μυαλό και την ωριμότητα ναεπιλέξουν, χωρίςκαθοδήγηση, τον καλύτερο υποψήφιο για την περιοχή τους», υπογράμμισεκαιπρόσθεσε ότι «τα κόμματα θα πρέπει να βρουν το θάρρος να παραδεχτούν,κάποιαστιγμή, ότι αυτή η λογική του χρίσματος έχει πεθάνει».
«Ε»
Σχετικά με το αν το μνημόνιο βρίσκεται στο επίκεντρο τωναυτοδιοικητικών εκλογών, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για «πλασματικόκαιλαϊκίστικο ερώτημα», αφήνοντας αιχμές για τη στάση της Ν.Δ. καισημείωσε πως«κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από το μνημόνιο». Το μνημόνιο ήταν μιααναγκαστική απόφαση και «ψεύδεται και λαϊκίζει όποιος λέει ότι μπορεί ηχώρα νατα καταφέρει χωρίς να κάνει οικονομίες», επισήμανε.
«Ε»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θύμα βιασμού 74χρονη στην Ξάνθη

Ελένη Διαφωνίδουelenidfn@yahoo.com Σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ξάνθης άγριος βιασ…