Και φέτος τα Δημήτρεια στο Δαφνώνα

0

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στιςόχθες του ποταμούΝέστου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκεί όπου ο ποταμός περνάει δίπλααπό τοχωριό Δαφνώνα του Δήμου Σταυρούπολης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΔΗΜΗΤΡΑ»με τηχορηγία του Δήμου, θα πραγματοποιήσει τα «12α ΔΗΜΗΤΡΕΙΑ ΔΑΦΝΩΝΑ». Οιεκδηλώσειςθα λάβουν μέρος στις αρχές Αυγούστου και συγκεκριμένα :

 

7 Αυγούστου: 21:30 Ο ΓιώργοςΜαργαρίτης, γνωστός και με τοπαρατσούκλι Μαγκάρετ, τραγουδάει απ’ το 1968 όπου υπάρχουν Έλληνες.Όπως και οαληθινός Μαγκάρετ, χαρακτηρίζεται από κείνο το μόνιμο μειδίαμα, πουσημαίνειότι, όσα αντιμετωπίζει σήμερα, του φαίνονται στραγάλια μπροστά σ’εκείνα που ηζωή του έμαθε μέχρι χθες.

Στην καλοκαιρινή του περιοδείασυνοδεύεται από μια άκρωςλαϊκή μπάντα και προσκαλεί τον κόσμο σε ένα πολύωρο γλέντι, που θαακουστούνόλες οι μεγάλες του επιτυχίες!

Φιλική συμετοχή Ελένη Γότση.

Στίς 20:30 θα γίνει επίδειξη από τοναθλητικό γυμναστικόσύλλογο I.T.F.-WTF TAEKWON-DO Ξάνθης.

 

8 Αυγούστου : 18:00 Παραδοσιακή μουσική με τον Στάθη Νικολαίδη στο τραγούδιτον ΓιώργοΑτματζίδη στην λύρα και τον Δημήτρη Ψαθά στο κλαρίνο.

Ώρα 18:00 Εκδηλώσεις καιδραστηριότητες από τουςμουσικομικρούλιδες για τους μικρούς μας φίλους άλλα και για όσουςαισθάνονταινέοι:Οι Μουσικομικρούληδες αποτελούνται από μια ομάδα νέωνεκπαιδευτικών(μουσικοπαιδαγωγών, νηπιαγωγών). Τό πρόγραμα αποτελείται απο τρίωρηαπασχόλησητων παιδιών με παιχνίδια, δημιουργικές εργασίες , τραγούδια καιπαραμύθια.

 

Επίσης τις εκδηλώσεις πλαισιώνουνδραστηριότητες εναλλακτικούτουρισμού όπως κανό καγιάκ -τοξοβλία paintball κ.α

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Η ΕΠΑΘ ήταν ένα απαρτχάιντ στην εκπαίδευση»

elenidfn@yahoo.com  «Το Νέο Σχολείο, η ριζική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση πουεπιχε…