Έρχεται ξανά το κτηματολόγιο

0

Επιμέλεια: ΜαριάνναΞανθοπούλου
Marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
Νέος γύρος κτηματογράφησηςξεκινά μετην εταιρεία ««ΚτηματολόγιοΑΕ».» να προχωρά στηνένταξη 263 ημιαστικώνπεριοχών σε προκαποδιστριακούς ΟΤΑ σε 19 νομούςτης χώρας. Με την κτηματογράφησηθα καταχωρηθούν στο Εθνικό Κτηματολόγιο4.5 εκατ. στρέμματακαι θακαταγραφούν περίπου 2 εκ. δικαιώματα.
Περίπου 1 εκατ. δικαιούχοι θα κληθούν να υποβάλουν δηλώσεις για τηνακίνητη περιουσία τους. Η προκήρυξη του διαγωνισμούτων μελετώνκτηματογράφησηςπου θα αναδείξει τουςαναδόχους του νέου προγράμματοςαναμένεταιστις αρχές του2011. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προκήρυξη των επόμενων μελετών,μεσταδιακή ένταξη και τωνλοιπών περιοχών της χώρας στο Εθνικό Κτηματολόγιομέχριτο 2020
Να σημειώσουμε ότιτο Εθνικό Κτηματολόγιολειτουργεί σήμερασε 330 περιοχές. Την προσεχήάνοιξη αναμένεταιναξεκινήσουν οι πρώτες αναρτήσεις από το πρόγραμματων 107 περιοχών που άρχισαν να κτηματογραφούνταιτο 2008.
Στο νέο πρόγραμμακτηματογράφησηςθα ενταχθείκαι ο νομόςμαςκαι οι οικισμοίπου θα κτηματογραφηθούνείναι:  Γενισέα, Διομήδεια,Εύμοιρο,Κιμμέρια,Μαγικό, Πηγάδια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δεν ξέρουν πού θα τους ξημερώσει…

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr   Νιώθουν σα …να’ πεσε ο ουρανόςστα…