Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Την Κυριακή στη Σταυρούπολη τα σχολικά βραβεία

Την Κυριακή στη Σταυρούπολη τα σχολικά βραβεία

0

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Σταυρουπόλεως Ξάνθης, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του νομού, η τελετή της απονομής των βραβείων στους μαθητές και μαθήτριες που πρώτευσαν και αρίστευσαν στην τάξη τους κατά τη σχολική περίοδο 2007-08. Τα βραβεία είναι χρηματικά και θα δοθούν επίσης και σ’ εκείνους τους μαθητές και μαθήτριες που εισήχθησαν κατόπιν επιτυχών εξετάσεων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.
Η ιδέα της καθιέρωσης των βραβείων που δίδονται για έβδομη συνεχή χρονιά, ανήκει στον δημοσιογράφο και συγγραφέα Τάσο Κοντογιαννίδη ο οποίος και τα χρηματοδοτεί.
Τα εφετινά βραβεία είναι αφιερωμένα στη μνήμη του συμπατριώτη μας, αειμνήστου αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από εννιά μήνες.
Σκοπός των βραβείων είναι, αφ’ ενός η οικονομική ενίσχυση των αριστούχων και απόρων μαθητών και μαθητριών της παραμεθορίου περιοχής Σταυρουπόλεως Ξάνθης και αφ’ ετέρου η καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης μεταξύ των παιδιών, με κύριο στόχο την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και την προκοπή τους.
Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και θα μιλήσουν με συμβουλευτικούς και παραινετικούς λόγους προς τους μαθητές ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφος κ. Πάνος Σόμπολος, εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και άλλοι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Η χώρα απ’ το κακό στο χειρότερο»!

Στον απόηχο των π …