Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο

0

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ξάνθης για να συζητήσει και αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Τα θέματα:
Θέμα 1ο: Αντικατάσταση μελών επιτροπής Βράβευσης Εκπαιδευτικών και Επιφανών Ξανθιωτών που έχουν διαπρέψει στα γράμματα και τις τέχνες. Εισηγητής ο Αντινομάρχης κ. Περικλής Καρβουνίδης.
Θέμα 2ο: Έγκριση δωρεάς, της εταιρείας SUNLIGHT προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης, του συνόλου των μετοχών της, με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗς ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Εισηγητής ο Αντινομάρχης κ. Περικλής Καρβουνίδης.
Θέμα 3ο: Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης», στο αγρόκτημα Αβάτου του Δήμου Τοπείρου του Ν. Ξάνθης από τον κ. Ευάγγελο Διαμαντίδη. Εισηγητής ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος κ. Βασίλειος Βλαχόπουλος.
Θέμα 4ο: Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το «Ορνιθοτροφείο κρεατοπαραγωγής 55.000 κοτόπουλων πάχυνσης (220 ισοδυνάμων ζώων)», στην κτηνιατρική περιοχή αγροκτήματος Βαφέϊκων του Δ. Βιστονίδας του Ν. Ξάνθης, από την επιχείρηση Δ. & Κ. ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Εισηγητής ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος κ. Βασίλειος Βλαχόπουλος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυστυχώς δεν εισακούσθημεν…

Παυλίδης: « Η Ξάνθη …