Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Περιοδεία σε Επιμελητήριο, Β’ Δ.Ο.Υ. και Ο.Ε.Β.Ε.

Περιοδεία σε Επιμελητήριο, Β’ Δ.Ο.Υ. και Ο.Ε.Β.Ε.

0

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χρ Πούλιος συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, πραγματοποίησε χθες το πρωί, περιοδεία στο Επιμελητήριο Ξάνθης, τη Β’ Δ.Ο.Υ. και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης.

Στο Επιμελητήριο, τον κ. Πούλιο υποδέχθηκε – αντί του Διοικητικού Συμβουλίου – ο Διευθυντής των διοικητικών υπηρεσιών κ. Δ. Χατζόπουλος, όπου τον ενημέρωσε για τα στελέχη που εργάζονται εκεί για όλα τα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιούνται καθώς και για την υποστήριξη των επιχειρήσεων του Νομού.

Αργότερα ο κ. Πούλιος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που τον συνόδευαν επισκέφθηκαν τη Β’ Δ.Ο.Υ Ξάνθης, όπου είχε φιλική συζήτηση με όλους τους εργαζόμενους στην οικονομική εφορία.

Αμέσως μετά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης. Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. κ. Τσιακίργλου πραγματοποίησε μία εκτενή ενημέρωση στον κ. Πούλιο για όλα τα ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική τάξη της πόλης.

Οι συναντήσεις με το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης και τον Εμπορικό Σύλλογο, αναβλήθηκαν για άλλη ημερομηνία, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων των εκπροσώπων τους.

Σε δήλωσή του ο κ. Πούλιος σημείωσε:

« Η σημερινή περιοδεία μας, περιείχε σημαντικά στοιχεία και αυτό γιατί, συναντήσαμε τους θεσμικούς παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς. Εμείς τιμώντας τον κάθε φορέα ξεχωριστά, βρεθήκαμε στον χώρο τους, συζητήσαμε για τα προβλήματά τους.

Θέλω να σταθώ κυρίως στη συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγλεματιών – Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης, όπου τύχαμε μιας υποδοχής εξαίρετης, απ’ όλο το διοικητικό συμβούλιο, αλλά το κυριότερο τέθηκαν επι τάπητος τα περισσότερα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Ξάνθης. Συνταυτιστήκαμε μαζί τους, ότι κανένα από τα προβλήματα των πολιτών αυτής της πόλης δεν είναι έξω από τις αρμοδιότητες του Δήμου, αντίθετα συμφωνήσαμε ότι ο Δήμος έχει υποχρέωση να ασχολείται με όλα τα θέματα, να προσεγγίζει κάθε κοινωνική τάξη, να βρίσκει λύσεις. Μας αφορούν όλα, για όλα υπάρχουν λύσεις, εφόσον υπάρχει βούληση και άδολη σκέψη για προσφορά. Ο κλάδος των επαγγελματιών δεν έχει στηριχθεί από τη σημερινή δημοτική αρχή. Ο Δήμος δεν είναι φοροεισπρακτική μηχανή, είναι συνεργάτης του επαγγελματία. Είναι δέσμευσή μας αυτό και το υλοποιούμε αμέσως μετά την εκλογή μας στο Δήμο Ξάνθης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κόντρα βορρά – νότου για το βαμβάκι

Oι αλλαγές που φέρνει η νέα KAΠ ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων στους βαμβακοπαραγωγούς, ιδι…