Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Ομιλίες Χατζηευαγγέλου σε Μέλισσα και Μικροχώρι

Ομιλίες Χατζηευαγγέλου σε Μέλισσα και Μικροχώρι

0

Χριστιανοί και Μειονοτικοί αγκαλιάζουν το Δήμαρχό τους

Ο Δήμαρχος Τοπείρου μίλησε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στους οικισμούς της Μέλισσας και του Μικροχωρίου, όπου ο κόσμος τον περίμενε με αγάπη και ενθουσιασμό για να τον χαιρετήσει και να τον ακούσει.

«Δεν ξέρουν πια τι να σας πουν» είπε ο Δήμαρχος στη Μέλισσα. «Στο Όλβιο λένε ότι θα σταματήσουν τις εκδρομές για τα ΚΑΠΗ γιατί είναι πολυέξοδες και στη Μέλισσα λένε ότι θα φροντίσουν την 3η ηλικία. Ας έχουν το θάρρος να πουν ότι θα συνεχίσουν ή θα βελτιώσουν το δικό μας πρόγραμμα για τα ΚΑΠΗ. Ούτε αυτό δεν μας αναγνωρίζουν;»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στη Μέλισσα, όπως το ΚΑΠΗ, το Ιατρείο, τις εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού Σχολείου, τις γέφυρες, την αναμόρφωση των παιδικών χώρων, τα έργα στο γήπεδο με επέκταση των αποδυτηρίων , υπόγεια ύδρευση, ενίσχυση για την αγορά χορτοκοπτικού κ.α.

«Θα συνεχίσουμε και με άλλα έργα και φωτισμό στο γήπεδο, με βόλεϊ για τη νεολαία, θα ολοκληρώσουμε τις ασφαλτοστρώσεις, θα κάνουμε αναπλάσεις, θα ολοκληρώσουμε την υδροδότηση των κτηνοτροφικών μονάδων και κυρίως, θα φροντίσουμε για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα με την επάρκεια του νερού στο χωριό».

Στο Μικροχώρι ο Δήμαρχος μίλησε σε μια πρωτοφανή για το χωριό συγκέντρωση με μεγάλη συγκίνηση μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος που συνεχώς τον διέκοπτε με χειροκροτήματα και πυροτεχνήματα.

«Δεν γνωρίζουν ούτε τη σύνθεση του πληθυσμού στο δήμο μας και τολμούν και το γράφουν στα φυλλάδιά τους» είπε ο Δήμαρχος «και κυρίως τολμούν να ζητούν την ψήφο σας, όταν αντί να σας ενώσουν, προσπαθούν να σας χωρίσουν. Μας κατηγορούν ότι το μόνο που κάνουμε είναι να πηγαίνουμε σε γάμους, κηδείες, βαφτίσια και σουνέτια. Εμείς είμαστε περήφανοι που είμαστε κοντά σας και στις χαρές και στις λύπες σας, γιατί το κάνουμε με την καρδιά μας. Αυτοί, αισθάνονται ξένοι και σας περιφρονούν. Αν καταχραστούν τα φιλόξενα αισθήματά σας, αν παραβιάσουν την οικογενειακή σας γαλήνη, κλείστε τους με θάρρος την πόρτα!

Για το χωριό θα κάνουμε ότι μας ζητήσετε, ξεκινώντας από το αντιπλημμυρικό κανάλι, τα πεζοδρόμια, τις αναπλάσεις της παιδικής χαράς του πάρκου και της πλατείας και θα ολοκληρώσουμε τις ασφαλτοστρώσεις όπου έμειναν στο χωριό. Και φυσικά, θα κάνουμε όσες εργασίες απαιτούνται στο τζαμί».

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κατοίκους του Μικροχωρίου για την συγκινητική υποδοχή και συμμετοχή τους, τους ευχήθηκε Καλό Ραμαζάνι και τους κάλεσε όλους στο εκλογικό κέντρο στις 15 του Οκτώβρη για να γιορτάσουνε όλοι μαζί τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

«Ο Τόπειρος θα έχει και πάλι τον ίδιο Δήμαρχο!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Δήμο Βιστονίδας

Πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Δήμο Βιστονίδας η Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμ…