Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Ν.Ζλάτκου στη Γενισέα

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Ν.Ζλάτκου στη Γενισέα

0

Παρουσία πολλών υποψηφίων και υποστηρικτών του συνδυασμού του, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στη Γενισέα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιστονίδας κ. Ν.Ζλάτκος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τροφίμων κ. Α.Κοντός, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γ.Παυλίδης, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ξάνθης κ. Φ.Τσαλίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Θ.Καλαϊτζής, οι οποίοι με σύντομες ομιλίες έδωσαν το στίγμα της υποψηφιότητας του κ. Ζλάτκου και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον προεκλογικό αγώνα.

Στην ομιλία του ο Υφυπουργός κ. Α.Κοντός επεσήμανε:

«Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην όμορφη Γενισέα για να εκφράσουμε την αγάπη μας και πάνω απ’ όλα την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αυριανό Δήμαρχο Βιστονίδας. Ευχόμαστε, λοιπόν, στο Νίκο Ζλάτκο και στην ομάδα των πολύ ικανών ανθρώπων που έχει σαν συνεργάτες, αφού δώσουν τον αγώνα τους, το βράδυ της 15ης Οκτώβρη, όλοι μαζί να γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη εδώ στο Δήμο Βιστονίδας».

Επίσης, ο κ. Κοντός τόνισε ό τι τα χαρακτηριστικά που έχει ο Δήμος Βιστονίδας, μεγάλος σε έκταση και γεωργικός χαρακτήρας, ευνοούν έναν άνθρωπο όπως ο κ. Ζλάτκος, ο οποίος είναι σύμφωνα με τον κ. Υφυπουργό, ένας επιστήμονας της γης, που έχει αναλώσει την επαγγελματική του καριέρα πάνω στα αγροτικά θέματα και κατ’ επέκταση τα γνωρίζει καλά.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι ομιλίες των υπολοίπων με τον Βουλευτή Ν.Δ Ξάνθης κ. Φ.Τσαλίδη να εκθειάζει την ικανότητα, την εντιμότητα και την εργατικότητα του κ. Ζλάτκου, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει οράματα για τον Δήμο Βιστονίδας και εκφράζοντας την σιγουριά του ότι θα αφήσει την σφραγίδα του στην ιστορία του Δήμου.

O κ. Ζλάτκος από τη μεριά του ευχαρίστησε τους προλαλήσαντες για τα καλά τους λόγια και εξέφρασε την σιγουριά του για το εκλογικό αποτέλεσμα στις 15 Οκτωβρίου και σύμφωνα με το οποίο ο συνδυασμός του «Ενωτική Πορεία» θα είναι η νέα δημοτική αρχή στη Βιστονίδα.

Στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του συνδυασμού του για τη Γεωργία – Κτηνοτροφία, τις συγκοινωνίες, την κοινωνική προστασία, την ύδρευση και την αποχέτευση, το περιβάλλον, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη νεολαία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ταυτότητά του: Ανεξάρτητος αλλά εθνικά προσδιορισμένος…

Την ενεργή συμμετοχή του στην πολιτική σκηνή του Δήμου Ξάνθης επίσημα σηματοδότησε ο μειον…