Το νέο «σπίτι» της ‘SKODA’ στη Ξάνθη

0

Στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της μεταφέρθηκε η εταιρία ‘SKODA AUTO ΞΑΝΘΗ Αναγνωστόπουλος’. Στο νέο ολοκληρωμένο συγκρότημα που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της οδού Ξάνθης-Καβάλας, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ξανθιώτη με τη γνωστή συνέπεια και σοβαρότητα που καθιέρωσε την εταιρία τους στην αγορά της Ξάνθης, ο Βαγγέλης και ο Γεώργιος Αναγνωστόπουλος.

Από το 1999 που η ‘SKODA AUTO ΞΑΝΘΗ Αναγνωστόπουλος’ ανέλαβε την αντιπροσωπεία της ‘SKODA’ στην πόλη και στεγαζόταν στο τέρμα της 28ης Οκτωβρίου, κατάφερε να «χτίσει» σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους τόσο του νομού όσο και των όμορων νομών που απευθύνονται στην εταιρία.

Όπως μας λέει ο κ. Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος: «στις νέες ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν έκθεση, σέρβις, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ό,τι μπορεί να ζητήσει ο πελάτης που αφορά στη ‘SKODA’».

Ο μεγάλος, φωτεινός χώρος της έκθεσης φιλοξενεί τα τελευταία μοντέλα ‘SKODA’ τα οποία μπορεί να δει από κοντά ο ενδιαφερόμενος ενώ στον κάτω όροφο υπάρχει το πλήρως εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα συνεργείο, έτοιμο να δεχθεί αυτοκίνητα για σέρβις ή οποιαδήποτε άλλη εργασία. 

Ο κ. Αναγνωστόπουλος μας ενημερώνει ότι: «η ‘SKODA’ από το 1995 ανήκει στο γκρουπ της Φολκσβάγκεν και η προσπάθεια όπως μπορούν όλοι να διαπιστώσουν, είναι να ξαναποκτήσει την αίγλη που είχε παλιά η ‘SKODA’ και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά αφού τα αυτοκίνητα της εταιρίας είναι αξιόπιστα, άνετα, «προχωρημένα» σε σχεδιασμό, με τις καλύτερες τιμές. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτα τα αυτοκίνητά μας σε αγορά από επαγγελματίες για ταξί».

Η  ‘SKODA AUTO ΞΑΝΘΗ Αναγνωστόπουλος’ όπως μας αναφέρει ο κ. Αναγνωστόπουλος, παρά τη γενική πτωτική τάση που παρουσιάζει η αγορά του αυτοκινήτου, κινήθηκε σε ικανοποιητικά πλαίσια με αυξητικές τάσεις ενώ διαπιστώνει: «η αγορά των μεταχειρισμένων  αυτοκινήτων έχει «πέσει» γενικά και πλέον ο Έλληνας οδηγός προτιμάει ένα μικρότερο αλλά καινούργιο αυτοκίνητο από ένα παλιό. Εμείς κάνουμε ανταλλαγές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ώστε να μπορούν όλοι να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο, αξιόπιστο αυτοκίνητο της σειράς της ‘SKODA’ με συμφέροντες όρους αγοράς».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δοκιμή 2!

πλήρες …