Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Συνάντηση του Νομάρχη Ξάνθης με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία Μωχάμετ Γιουσέφ Ελσαγιέτ Εζελντίν

Συνάντηση του Νομάρχη Ξάνθης με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία Μωχάμετ Γιουσέφ Ελσαγιέτ Εζελντίν

0

 

To μεσημέρι της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου ο Νομάρχης Ξάνθης, κ. Γιώργος Παυλίδης, δέχθηκε στο γραφείο του τον Αιγύπτιο επιχειρηματία κ. Μωχάμετ Γιουσέφ Ελσαγιέτ Εζελντίν, ιδιοκτήτη της αυτοκινητοβιομηχανίας GENERAL EUROPE MOTORS S.A., η οποία θα λειτουργήσει στην Ξάνθη.

Η συνάντηση έγινε ενόψει της ανέγερσης των κτιριακών εγκαταστάσεων της νέας μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας στον δρόμο Λεύκη – Διομήδεια, όπου παραχωρήθηκε αντίστοιχη έκταση και ήδη ξεκίνησε η εισαγωγή και αποθήκευση μηχανών.

Ο κ. Μωχάμετ ευχαρίστησε το Νομάρχη για την ως τώρα υποστήριξή του στην έλευση και εγκατάσταση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ξάνθη, όπως και για την επιτάχυνση των διαδικασιών αδειοδοτήσεών της. Ανέφερε επίσης ότι, μετά από εξέταση κάποιων παραμέτρων μέσα στον επόμενο μήνα, σκοπός της βιομηχανίας είναι, και εφόσον δεν υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις, που θα απαιτήσουν πρόσθετο χρόνο, στον έως τώρα σχεδιασμό του εργοστασίου, η βιομηχανία θα λειτουργήσει ως το καλοκαίρι του 2007 και ότι θα μεταφέρει το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων της στην Ξάνθη.

Ο Νομάρχης δήλωσε ικανοποιημένος για την ως τώρα εξέλιξη και τόνισε: «Θα συνεχίσουμε να σας υποστηρίζουμε σθεναρά, αδιάκοπα και σε όλα τα επίπεδα. Η εγκατάσταση μιας τέτοιας βιομηχανίας αποτελεί ατμομηχανή για την ανάπτυξη της περιοχής και την καταπολέμηση της ανεργίας.».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συμπεράσματα της Συνάντησης Life

Η λήξη της Συνάντησης Εργασίας με θέμα «Η Συμβολή του LIFE-Φύση ΙΙΙ στην Ολοκληρωμένη Διαχ…