«Είμαστε το κόμμα της Ξάνθης»

0

Την υπερκομματική διάσταση του συνδυασμού του  ΞΑΝΘΗ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2006, υπερτόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης κατά την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων – στο LE CHALET την Τετάρτη το απόγευμα  – που απαρτίζουν τον συνδυασμό με τον οποίο κατέρχεται στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου. «Το δικό μας κόμμα είναι πρωτίστως η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαστε το κόμμα της Ξάνθης. Είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους χώρους, σε όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις, σε όλες τις ιδέες και τις προτάσεις».

Και για να συγκεκριμενοποιήσει τα κοινωνικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων όπως και τα κριτήρια στα οποία βασίστηκε η επιλογής τους, σημείωσε: «Επέλεξα να καταρτίσω ένα ψηφοδέλτιο δουλειάς, με εκλεκτά στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας, άτομα στα οποία μπορώ να στηριχθώ για να εφαρμόσω το φιλόδοξο και συγχρόνως ρεαλιστικό πρόγραμμά μας, άτομα που προέρχονται από όλες τις γειτονιές και οικισμούς του δήμου μας, άτομα που έχουν ξεχωρίσει με τη δράση τους στον επαγγελματικό και επιστημονικό τομέα, άτομα της προσφοράς στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στον ευαίσθητο κοινωνικό τομέα, αλλά και στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας δεν είναι προϊόν κομματικής, συγγενικής ή φιλικής πίεσης,  για τη συμπλήρωση απλά και μόνο του συνδυασμού μας, όπως δυστυχώς συμβαίνει σε άλλες παρατάξεις. Ήταν προσωπική και ενσυνείδητη επιλογή τους και όλοι τους έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του δήμου μας».

Σύσσωμη σχεδόν η «παλιά φρουρά» αλλά και «νέο αίμα»

Το ψηφοδέλτιο των 40 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αποτελείται από όλη την «παλιά φρουρά» εκτός από τον κ. Μπαλτατζή για τον οποίο ο κ. Στυλιανίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά, εξαίροντας την συνεργασία του και του κ. Δάνη Ελευθεριάδη που σημείωσε ότι ευελπιστεί πως θα είναι …στο άλλο δημοτικό συμβούλιο! Την «παλιά φρουρά» πλαισιώνει το «νέο αίμα», άτομα που ασχολούνται για πρώτη φορά με τον Δήμο, όπως η κα Βώβου Πανάρετου Πελαγία, η κα Αχτάρη Ελένη, αλλά και άτομα που υπηρέτησαν την τοπική αυτοδιοίκηση από άλλα μετερίζια όπως ο κ. Πατσής και ο κ. Γκιρτζίκης.

Δέσμευση Στυλιανίδη 

«Εγώ και οι συνεργάτες μου δεσμευόμαστε απέναντί σας, πως την επόμενη τετραετία θα συνεχίσουμε το έργο μας με πιο γρήγορους ρυθμούς, με μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα  και στο τέλος η Ξάνθη μας θα είναι μια αληθινά πρωταγωνίστρια πόλη εντός αλλά και εκτός Ελλάδος. Μια πόλη που θα προοδεύει και θα αναπτύσσεται, αλλά συγχρόνως θα σέβεται το περιβάλλον, την ιστορία της και την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου και της κάθε περιοχής. Μια πόλη που θα μεγαλώνει, αλλά παράλληλα θα διατηρεί την ανθρωπιά της και την ζεστασιά της γειτονιάς. Μια πόλη που θα είναι με δυο λέξεις ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συμπεράσματα της Συνάντησης Life

Η λήξη της Συνάντησης Εργασίας με θέμα «Η Συμβολή του LIFE-Φύση ΙΙΙ στην Ολοκληρωμένη Διαχ…