Όλοι μαζί…. Ήταν εκεί!!

0

Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η τέλεση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Βασίλη Τσολακίδη, το βράδυ της Τρίτης στη Γενισέα. Παρά τις υποψίες βροχής, ο κόσμος που ήρθε από όλους τους οικισμούς του Δήμου Βιστονίδας γέμισε ασφυκτικά την πλατεία της Γενισέας περνώντας το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.

Η βραδιά απέπνεε μια έντονη μυρωδιά της επερχόμενης μάχης, αλλά ακόμη πιο έντονη ήταν η αισιοδοξία για το νικηφόρο αποτέλεσμα, με το πλήθος να έχει ζωντάνια, παλμό και ενθουσιασμό, δείχνοντας ότι στηρίζει τον σημερινό Δήμαρχο και θα τον στηρίζει και τη νέα τετραετία.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή το παρών έδωσε η Υποψήφια Πρόεδρος της Διευρυμένης Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κα Γκιουλ Μπεϊάζ Καραχασάν, ο Υποψήφιος Νομάρχης Ξάνθης κ. Φ.Καραλίδης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χρ. Πούλιος, ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Γ.Χουλιάρας και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τρ.Παπαδόπουλος, δίνοντας το δικό τους μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης δυνάμεων στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Βιστονίδας δεν άργησε να πάρει το λόγο και να ευχαριστήσει πρώτα απ’ όλα τον κόσμο για τη μεγαλειώδη υποδοχή που του επεφύλαξε. Έπειτα ο κ. Τσολακίδης έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της τελευταίας επταετίας, στα μικρά και μεγάλα έργα υποδομής, στο κερδισμένο στοίχημα της ισόρροπης ανάπτυξης, στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και στον σχεδιασμό για την τετραετία που έρχεται.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ

«Είναι γνωστό το έργο μας και οι μοναδικότητες του Δήμου Βιστονίδας. Έχουμε ισχυρή παρουσία στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ελλάδας. Δεν έχουμε σκοπό να επαναπαυτούμε στις επιτυχίες μας, αλλά θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά και δημιουργία.

Είναι επιτακτική ανάγκη να στοχεύουμε πιο ψηλά , πιο δυνατά , πιο

μπροστά. Είμαστε έτοιμοι για το άλμα στην ποιότητα».

Τα χαρακτηριστικά του συνδυασμού

«Τα κύρια χαρακτηριστικά του συνδυασμού μας, αλλά και της

αυτοδιοικητικής μας αντίληψης είναι:

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

Βλέποντας κανείς το ψηφοδέλτιο μας διαπιστώνει αμέσως τον πλούτο   της εμπειρίας και της γνώσης .

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν στελέχη με διάθεση προσφοράς, με κοινούς στόχους, με αφοσίωση στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο .

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Το ψηφοδέλτιο μας είναι έντονα ανανεωμένο με ηχηρή την παρουσία της νέας γενιάς .Ανταποκρινόμαστε έτσι σε μια απαίτηση της κοινωνίας και θέλω να δηλώσω την απόλυτη , ικανοποίηση μου για το αποτέλεσμα.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή των γυναικών είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

ΑΝTIΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο ψηφοδέλτιο μας βρίσκουν έκφραση οι ηλιακές ομάδες, όλα τα κοινωνικά στρώματα όλες οι βαθμίδες   της εκπαίδευσης , όλοι οι οικισμοί.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

Το ψηφοδέλτιο μας είναι προϊόν ελεύθερης βούλησης και όχι αποτέλεσμα πιέσεων, εκβιασμών, συναλλαγών και μικρόψυχων μικροπολιτικών κοπιμοτήτων.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Όλοι δεσμευθήκαμε ανεξάρτητα αν είμαστε στο κεντρικό ή στα ψηφοδέλτια για τα τοπικά συμβούλια να συμμετάσχουμε στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει την επόμενη των εκλογών. Με σαφείς στόχους που θα τους αναγνωρίσετε στο πρόγραμμα μας που κρατάτε στα χέρια σας. Με σιγουριά, με αισιοδοξία, με αγωνιστικότητα και με όλες τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου στο πλευρό μας , θα κάνουμε για μια

ακόμη φορά πράξη τους στόχους μας».

Η όμορφη αυτή βραδιά έφτασε στο τέλος της με την παρουσίαση έναν- προς έναν όλων των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και ο ενθουσιασμός του πλήθους ήταν ενδεικτικός της αναγνώρισης των κόπων και του έργου που έχουν επιτελέσει οι παλαιότεροι από τη μια και της πίστης στην φρεσκάδα και στο μεράκι των νεότερων από την άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης η κα Γκιουλ Μπεϊάζ Καραχασάν, ο κ, Χρ. Πούλιος, ο κ. Φ.Καραλίδης, ο κ. Τρ. Παπαδόπουλος και ο κ. Γ.Χουλιάρας παρέμειναν στον χώρο του εκλογικού κέντρου και συζήτησαν με τον κ. Τσολακίδη, εκφράζοντάς του την συμπαράστασή τους και την αισιοδοξία τους για την τελική έκβαση του εκλογικού

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα επακόλουθα της βιοαιθανόλης για την ΕΒΖ

«Διέβη τον Ρουβίκωνα» η ΕΒΖ με την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ της εταιρείας για μετατροπή τω…