Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Θραύση στο Μετρό οι «Μοναδικές Γεύσεις της ΑΜΘ»

Θραύση στο Μετρό οι «Μοναδικές Γεύσεις της ΑΜΘ»

0

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση – Πέντε συμμετοχές από την Ξάνθη

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ ΑΜΘ Στέλιος Μωραΐτης

 

Τις μοναδικές γεύσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν από την Τετάρτη 10 Απριλίου μέχρι το Σάββατο 13 Απριλίου όσοι πέρασαν από το πιο πολυσύχναστο σημείο της χώρας, το Μετρό του Συντάγματος, καθώς σε χώρο του φιλοξενήθηκε η έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων και ποτών υπό τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη». Η έκθεση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία και μέριμνα του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΠΕΣΥ ΑΜΘ), με τη στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση – Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρο του ΠΕΣΥ ΑΜΘ Σ. Μωραΐτης

Για τεράστια επιτυχία της έκθεσης έκανε λόγο μιλώντας στο «Ε», ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ ΑΜΘ και του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για την απήχηση που είχε στο κοινό, και την προβολή που έγινε στα προϊόντα της Περιφέρειας ΑΜΘ που ήταν άλλωστε και ο στόχος της έκθεσης: «Η έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά αλλά φέτος σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Στην εκδήλωση των εγκαινίων είχαμε την επίσκεψη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύση Σταμενίτη, του υπουργού Δημήτρη Καιρίδη. Ήταν εκεί ο περιφερειάρχης Χρ. Τοψίδης, βουλευτές από την Περιφέρειά ΑΜΘ, όπως επίσης πολλοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές και πολύ κόσμο που γεύτηκε τα προϊόντα και δήλωνε ενθουσιασμένος ενώ έκανε ουρές για να ψωνίσει. Είναι πραγματικά μοναδικά τα προϊόντα μας και πολλά από αυτά αναγνωρίσιμα. Επίσης είχαμε πολύ καλή προβολή της έκθεσης από την εκπομπή του συντοπίτης μας Ιορδάνη Χασαπόπουλου που παρουσίασε την έκθεση. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί εκτός του ότι προβάλλαμε τα προϊόντα μας με αυτή την έκθεση στηρίξαμε και τις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας»!».

Πέντε συμμετοχές από την Ξάνθη

Να σημειώσουμε ότι οι συμμετοχές των επιχειρήσεων ξεπέρασαν τις 30 ενώ από την Ξάνθη συμμετείχαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις με τα προϊόντα τους.

  • LAFKAS MILL CO. – Φυστικοβούτυρο, ταχίνι, βούτυρα ξηρών καρπών
  • ΚΟΙΝΣΕΠ ΓΕΝΙΣΕΑ – Πετιμέζι Ζαχαροκάλαμου
  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ – Ζαχαροπλαστείο
  • ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ – ΙΩΝΙΚΗ GAIA ΑΕ – Παγωτό
  • THE GRECIALS – ΣΕΚΕ ΑΕ- Ελληνικά Προϊόντα Διατροφής
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι – Οι νέες προθεσμίες Την αυλαία για την υποβολή τ…