Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συναντήθηκε ο Τοψίδης με τον νέο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ροδόπης

Συναντήθηκε ο Τοψίδης με τον νέο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ροδόπης

0

Ο περιφερειάρχης έδωσε έμφαση στη διατήρηση του τοπικού χαρακτήρα που έχουν τα Κέντρα Πρόληψης και δήλωσε πως θα τεθεί στο πλευρό τους για την διατήρηση του έργου τους


Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του νέου διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ροδόπης «Ορφέας», του επιστημονικά υπεύθυνου Γκάρο Εσαγιάν Γκάρο και του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη. Με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι ευχήθηκαν στο νέο περιφερειάρχη καλή επιτυχία στο έργο του και του έθεσαν υπόψη ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του φορέα, καθώς επίσης τον ενημέρωσαν και για τις αλλαγές που επέρχονται στον τομέα της πρόληψης και της θεραπείας των εξαρτήσεων ενόψει της κατάθεσης του σχετικού νομοσχεδίου για την ψυχική υγεία.

Ο περιφερειάρχης έδωσε έμφαση στη διατήρηση του τοπικού χαρακτήρα που έχουν τα Κέντρα Πρόληψης και δήλωσε πως θα τεθεί στο πλευρό τους για την διατήρηση του έργου τους καθώς και για την βιωσιμότητα τους ενόψει των εξελίξεων που αναμένονται με την ευκαιρία της κατάθεσής του σχετικού νομoσχεδίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …