Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κορασίδες: Σπουδαία νίκη σε συγκλονιστικό ημιτελικό με Πανσερραϊκό και πρόκριση στον τελικό για Ασπίδα Ξάνθης!

Κορασίδες: Σπουδαία νίκη σε συγκλονιστικό ημιτελικό με Πανσερραϊκό και πρόκριση στον τελικό για Ασπίδα Ξάνθης!

0

Θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Καβάλας


Μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό που έγινε στο κλειστό “Ποταμουδιών” της Καβάλας η ομάδα Κορασίδων της Ασπίδας Ξάνθης κέρδισε με 59-58 τον Πανσερραϊκό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ έκαναν κατάθεση ψυχής σε έναν απίθανο αγώνα, οπού οι ξανθιώτισσες είχαν τα ηνία από την αρχή του αγώνα και έβγαλαν φοβερή αντίδραση στην αντεπίθεση των Σερραίων στο τελευταίο δεκάλεπτο φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη!

Φανταστική εμφάνιση από την Κίρατζη που σημείωσε 26 πόντους ενώ πολύ καθοριστικές ήταν και οι Καρά Αχμέτ, Γκιόκα και Δημητριάδου χωρίς πάντως να υστερήσει καμία παίκτρια καθώς όλες όσες αγωνίστηκαν συνέβαλαν στην μεγάλη νίκη. Από την ομάδα των Σερρών ξεχώρισαν οι Μπουροπούλου, Ευαγγελίδου και Θεοφυλακτίδου που πέτυχαν μαζί 45 από τους 58 πόντους της ομάδας τους.

Τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τον Αστέρα Καβάλας που νίκησε στον δεύτερο ημιτελικό του Πάνθηρες Καβάλας.

 

Πηγή: sport addict

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…