Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις «Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων»: Δεύτερη συνάντηση εθελοντών και ορισμός αρχηγών εθελοντών

«Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων»: Δεύτερη συνάντηση εθελοντών και ορισμός αρχηγών εθελοντών

0

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης με παρουσία του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, Χρήστου Βαρδικελδόγλου και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Μιχάλη Τσέπελη


«Στην επόμενη συνάντηση θα συγκεντρωθούν οι αρχηγοί των εθελοντών για να παραλάβουν το υλικό που θα διανείμουν στα αντίστοιχα σχολεία» τονίζει ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου στο «Ε»


Ο κορυφαίος θεσμός της Ξάνθης «Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 27 Απριλίου 2024. Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό και μουσικό γεγονός με τη συμμετοχή μαθητών από Μουσικά Σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η προσφορά των εθελοντών σε όλα τα βήματα των προηγούμενων διοργανώσεων υπήρξε καθοριστική.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ξάνθης, το Μουσικό Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καλούν και φέτος τους ενδιαφερόμενους να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών και να ζήσουν από κοντά αυτή τη γιορτή πολιτισμού με όχημα των εθελοντισμό.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στις 18:30 έλαβε χώρα η δεύτερη συνάντηση εθελοντών στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης με παρουσία του διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, Χρήστου Βαρδικελδόγλου και του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Μιχάλη Τσέπελη. Η συνάντηση αυτή είχε ως στόχο την γνωριμία με τις ομάδες και την συζήτηση με λεπτομέρειες και απορίες. Σημειώνεται πως η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 17:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, Χρήστος Βαρδικελδόγλου, τονίζει στο «Ε»:

«Μοιράστηκαν όλοι οι εθελοντές οι οποίοι θα αναλάβουν τα σχολεία που θα επισκεφθούν την Ξάνθη. Επιπλέον, ορίστηκαν οι αρχηγοί των εθελοντών. Στην επόμενη συνάντηση θα συγκεντρωθούν οι αρχηγοί των εθελοντών για να παραλάβουν το υλικό που θα διανείμουν στα αντίστοιχα σχολεία. Επίσης, δόθηκαν κάποιες οδηγίες όπως ποιες θα πρέπει να είναι οι υποχρεώσεις και ποια τα καθήκοντα των εθελοντών. Τέλος, μοιράστηκαν οι αφίσες και το πρόγραμμα για να τοιχοκολληθούν σε διάφορα σημεία της πόλης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μια Ξανθιώτικη ιστορία….για την Γιορτή του Λαζάρου

Η μικρή Πηνελόπη γεννήθηκε στην Ξάνθη ανήμερα το Σάββατο του Λαζάρου. Οι γονείς όλο χαρά, …