Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ O Άρης Αβάτου «κλείδωσε» την θέση του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

O Άρης Αβάτου «κλείδωσε» την θέση του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

0

Πέρασε με 1-2 από το γήπεδο του Άρη Πετεινού στις καθυστερήσεις


Σε ένα παιχνίδι για «γερά νεύρα» εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον Άρη Πετεινού και τον Άρη Αβάτου.

Ο Άρης Πετεινού άνοιξε το σκορ με τον Σιδηρόπουλο αλλά ο Άρης Αβάτου ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος διότι με δύο γκολ του Δημήτρη Βαφειάδη στο 72′ και στις καθυστερήσεις ήρθε τούμπα το 1-0. Ο Πετεινός από το 79′ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αλή.

Ο άλλος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 20 Μαρτίου μεταξύ του Π. Μελά Κουτσού και του ΑΟ Ξάνθη στο γήπεδο της Φελώνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κτίστης (Τόσκας – Σαββόγλου) και 4ος διαιτητής ο Σεζέρ Φεράτογλου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Τυριάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Τσέκος (90′ Νικολαΐδης), Τσαγαλάς (71′ Γιαννακός), Τσέκος, Αλή, Μελισσόπουλος (50′ λ.τρ. Σιδηρόπουλος).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Φούντας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Βασιλάκης (58′ Γκιορτζίνης), Τσάπαρης (90+’ Καρυπίδης), Κουτσούμπας, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (70′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης (90+’ Παπαχρήστου), Θεολόγου (46′ λ.τρ. Χασάνογλου).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…