Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με δωρεά εξοπλισμού ενισχύει το εργαστήριο πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου Πετεινού ο Σάββας Παραστατίδης

Με δωρεά εξοπλισμού ενισχύει το εργαστήριο πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου Πετεινού ο Σάββας Παραστατίδης

0

Προχώρησε σε αυτή την κίνηση για δεύτερη φορά την τελευταία 15ετία


Οι Μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πετεινού, καθώς και η Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπ/σης Δήμου Αβδήρων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Σάββα Παραστατίδη που για δεύτερη φορά την τελευταία 15ετία ενισχύει το σχολείο με δωρεά που περιλαμβάνει, την εξ ολοκλήρου κάλυψη των εξόδων εξοπλισμού του νέου εργαστηρίου πληροφορικής με έπιπλα, υλικά ηλεκτρικής εγκατάστασης, βιντεοπροβολέα, 25 ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας και πολυμηχάνημα, των αιθουσών του σχολείου μας με βιντεοπροβολείς και του γραφείου των εκπαιδευτικών με πολυμηχάνημα.

«Το ευχαριστώ» του σχολείου

«Ο κ. Παραστατίδης, αν και εργάζεται και διαπρέπει στις ΗΠΑ, δείχνει έμπρακτα πως δεν ξεχνά τον τόπο που μεγάλωσε και το σχολείο μας που ήταν η αρχή στο μακρύ δρόμο της επιτυχίας του.

Η κίνησή του αυτή είναι βέβαιο πως θα ενισχύσει την εκπαιδευτική αποτελεσματικότητα του σχολείου μας, αλλά και ο ίδιος ως προσωπικότητα θα λειτουργήσει σαν παράδειγμα για τους μαθητές μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Μποδοσάκη για τη διαμεσολάβηση εκτέλεσης του έργου και ειδικότερα τον κ. Σοφοκλή Α. Δανασσή – Αφεντάκη, Υπεύθυνο Διαχείρισης Προγραμμάτων του Ιδρύματος, για την άριστη συνεργασία μας και την καλή διάθεση που επέδειξε σε ό,τι του ζητήθηκε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μηχανικοί: «Η χώρα φτιάχτηκε από εμάς και εμείς θα σχεδιάσουμε το μέλλον της»

  Εκδήλωση του ΤΕΕ Θράκης στην Ξάνθη με καλεσμένο τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό …