Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ξάνθη: Κέφι, χορός και τραγούδι στην παιδική καρναβαλική παρέλαση

Ξάνθη: Κέφι, χορός και τραγούδι στην παιδική καρναβαλική παρέλαση

0

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου με αυξημένο αριθμό συμμετοχών


Ο κόσμος «αγκάλιασε» την εκδήλωση συγχαίροντας τον δήμο και δη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Μιχάλη Τσέπελη- Υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας του δήμου υπό την καθοδήγηση του αντιδημάρχου, Σάκη Χατζηαντωνίου καθάρισαν αμέσως μετά την λήξη τους κεντρικούς δρόμους


Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η παιδική καρναβαλική παρέλαση στην Ξάνθη, η οποία ομολογουμένως είχε μεγάλη επιτυχία, μιας και μικροί και μεγάλοι «ξεχύθηκαν» στους δρόμους, χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν αψηφώντας τον μουντό καιρό.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο κόσμος «αγκάλιασε» την εκδήλωση συγχαίροντας τον δήμο και δη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Μιχάλη Τσέπελη για την αυξημένη συμμετοχή και αποδοχή.

Παιδικά χαμόγελα, μασκαρεμένοι σε συνδυασμό με την εορταστική ατμόσφαιρα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!! Επίσης, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας του δήμου, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του αντιδημάρχου καθαριότητας, Σάκη Χατζηαντωνίου φρόντισαν να καθαριστούν οι κεντρικοί δρόμοι άμεσα, μία πρωτοβουλία που θεωρείται πολύ σημαντική για την εικόνα της πόλης μας.

Βέβαια, μην ξεχνιόμαστε πως το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να λείψει κανείς!! Μετράμε, λοιπόν αντίστροφα και ανυπομονούμε για την κορύφωση του συνόλου των δράσεων, την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.






Υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας του δήμου καθαρίζουν τους κεντρικούς δρόμους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παιδικής παρέλασης
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…