Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τριήμερο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ με 400 αθλητές στην Αλεξανδρούπολη

Τριήμερο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ με 400 αθλητές στην Αλεξανδρούπολη

0

Από σήμερα έως και την Κυριακή


Το τριήμερο 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου, στο δημοτικό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» συγκεντρώνονται οι κορυφαίοι κολυμβητές των Βαλκανίων.

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, με τη συμπαράσταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και την υποστήριξη της ARENA, διοργανώνουν για μια ακόμη χρονιά το Διεθνές Κολυμβητικό Μίτινγκ «Φάρος – Έλενα Σαϊρη 2024»

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης 50μ, 10 διαδρομών με νέο ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης ΟMEGA, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς κολύμβησης της FINA.

Οι χρόνοι είναι επίσημοι και θα καταχωρηθούν στο αρχείο της Κ.Ο.Ε.

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των εγκεκριμένων αγώνων πρόκρισης από την World Aquatics για τους Ολυμπιακούς αγώνες 2024 (ΠΑΡΙΣΙ) και οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπόψη και για την συμμετοχή των κολυμβητών-τριών για το Πανευρωπαϊκό Ανδρών – Γυναικών , Έφηβων – Νεανίδων για τους Πολυεθνείς και το Mediterranean Swimming Cup 2024 καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Συμμετοχές έχουν δηλώσει ομάδες από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Βουλγαρία με τον συνολικό αριθμό κολυμβητών να είναι περίπου στους 400. Στο διεθνες μιτινγκ θα βρεθουν και κολυμβητες της εθνικής ομάδας που τις προηγούμενες μέρες “έσπασαν” τα χρονόμετρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…