Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Στρατός: Απολύτως σύμφωνος με το θέμα των ψηφιακών ταυτοτήτων δηλώνει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Στρατός: Απολύτως σύμφωνος με το θέμα των ψηφιακών ταυτοτήτων δηλώνει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

0

Οι εν ενεργεία στρατιωτικοί της Ξάνθης έθεσαν το αίτημα εξ’ αρχής


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) σε συνέχεια της πρόσφατης επιστολής της επιμένει και διεκδικεί για την άμεση λύση στο χρόνιο και δίκαιο -όπως αναφέρει- αίτημα των εν ενεργεία στρατιωτικών της Ξάνθης: Έκδοση δελτίων ταυτότητας όπως ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες – αξιοποιώντας όλες τις ψηφιακές δυνατότητες όπως τις απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες.

«Τα εύλογα αυτά ερωτήματα τέθηκαν με τον πλέον θεσμικό τρόπο από την ΠΟΜΕΝΣ στον Υπουργό κ. Παπαστεργίου, ο οποίος και τόνισε ότι είναι απολύτως σύμφωνος με το δίκαιο – χρόνιο αίτημα. Δεσμεύτηκε δε ότι στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων του θα προβεί σε κάθε ενέργεια για την άμεση δικαίωση μας», τονίζουν τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ.

«Επιπλέον, ο Υπουργός κατόπιν της εύλογης απορίας μας για την είσοδο των Στρατιωτικών στις αθλητικές διοργανώσεις, μας διαβεβαίωσε ότι έχει εξασφαλιστεί και για τους εν ενέργεια στρατιωτικούς η απρόσκοπτη πρόσβαση στην υπηρεσία έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τις αθλητικές διοργανώσεις μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού Gov.gr Wallet», καταλήγει η ΠΟΜΕΝΣ.

Πηγή:ΕΡΤ NEWS

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…