Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Στο Εθνικό Τυπογραφείο η Προκήρυξη 1Κ/2024 για την πρόσληψη 1.213 στη Δημοτική Αστυνομία

Στο Εθνικό Τυπογραφείο η Προκήρυξη 1Κ/2024 για την πρόσληψη 1.213 στη Δημοτική Αστυνομία

0

Περιλαμβάνονται 1 θέση ΠΕ, 1 ΤΕ και 2 ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας στο δήμο Τοπείρου


Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων δεκατριών (1.213) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Στις θέσεις της ως άνω Προκήρυξης ΑΣΕΠ 1Κ/2024 περιλαμβάνονται 1 θέση ΠΕ, 1 Θέση ΤΕ και 2 ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας για το δήμο Τοπείρου.

Στο στάδιο αυτό, δηλαδή όταν δημοσιεύεται ο “Πίνακας Κατανομής Θέσεων”, μεσολαβούν περίπου 10 ημέρες έως ότου το Εθνικό Τυπογραφείο αναρτήσει ολόκληρη την προκήρυξη με τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

Θεωρείται βέβαιο ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την Δημοτική Αστυνομία θα ξεκινήσει μόνο αφού ολοκληρωθεί η προκήρυξη 5Κ/2023. Δηλαδή, μετά τις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες είναι: 28-29 Φεβρουαρίου ή 4 Μαρτίου 2024.

Τα προσόντα για την πρόσληψη στην Δημοτική Αστυνομία

Τα προσόντα για την πρόσληψη, σύμφωνα με την προκήρυξη 1Κ/2024 που απέστειλε το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο είναι:

1) Ηλικία έως 35 ετών

2) Δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο, δίπλωμα ή απολυτήριο Λυκείου

3) Γνώση χειρισμού Η/Υ

4) Καλή γνώση (Lower) για Αγγλική γλώσσα ή την αντίστοιχη για Γαλλική

5) Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής 50 cc



Προκήρυξη 32 θέσεων εργασίας αορίστου χρόνου από τον ΑΔΜΗΕ


Οι προσλήψεις θα διενεργηθούν μέσω ΑΣΕΠ


Σε προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, για την κάλυψη 32 θέσεων εργασίας εξειδικευμένων προσόντων ή εμπειρίας, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, προχωρά ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

Ειδικότερα, προκηρύσσονται:

-28 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με τις εξής ειδικότητες: Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Αγρονόμοι- Τοπογράφοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος, Πτυχιούχοι Γεωλόγοι, Πτυχιούχοι Πληροφορικής και Πτυχιούχοι Φυσικής

-4 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με ειδικότητες Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Πτυχιούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος.

Οι προσλήψεις διενεργούνται ύστερα από δημόσια προκήρυξη η οποία εγκρίνεται από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), όπως και η κύρωση των τελικών αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με το νόμο, η παραλαβή και η αξιολόγηση των αιτήσεων διενεργείται από τον ΑΔΜΗΕ επιτυγχάνοντας έτσι βελτίωση του απαιτούμενου χρόνου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης.

Οι νέοι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν θα εργαστούν πάνω στα μεγάλα projects του Διαχειριστή που είναι κρίσιμα για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας, με έμφαση στην επέκταση και την αναβάθμιση του ηπειρωτικού συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και στην υλοποίηση των νησιωτικών και διεθνών διασυνδέσεων που προβλέπονται στο 10ετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΑΔΜΗΕ.

Η υποβολή των αιτήσεων για την κάλυψη των νέων θέσεων εργασίας θα ξεκινήσει στις 26/2/2024 και θα διαρκέσει έως και τις 11/3/2024. Η όλη διαδικασία θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.admie.gr ).



ΑΣΕΠ 4Κ/2023 : Πρόσκληση υποψηφίων για ηλεκτρονική Υποβολή Δικαιολογητικών


Περιλαμβάνεται η θέση που αφορά την Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου


Προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων στην Προκήρυξη 4Κ/2023 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 40/τ. Α.Σ.Ε.Π./31.10.2023) που αφορά στην πλήρωση εβδομήντα επτά (77) θέσεων μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής,  Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς μεταξύ των οποίων, μία θέση στην Ι.Μ. Ξάνθης & Περιθεωρίου το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στους πίνακες της σχετικής Ανακοίνωσης, οι οποίοι, ανά κλάδο/ειδικότητα,προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη ώρα 8:00 και λήγει στις 5 Μαρτίου 2024 ημέρα Τρίτη ώρα 14:00.

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.



«Στον αέρα» προσεχώς η προκήρυξη για τις θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος


Οι προσλήψεις θα γίνουν εκτός γραπτού διαγωνισμού


Άμεσα αναμένεται το ΑΣΕΠ να ξεκινήσει να επεξεργάζεται το διαγωνισμό που θα αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Μέχρι το τέλος του μήνα εκτιμάται ότι θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και οι θέσεις που θα περιλαμβάνονται είναι 55-60.

Στον διαγωνισμό για την Τράπεζα στης Ελλάδος θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Να σημειωθεί ότι οι μόνιμες προλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος θα γίνουν εκτός γραπτού διαγωνισμού, με το σύστημα μοριοδότησης που φέρουν οι προκηρύξεις «Κ» του ΑΣΕΠ.


 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …