Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Στις φλόγες τυλίχθηκε γνωστό βιβλιοπωλείο της πόλης μας

Στις φλόγες τυλίχθηκε γνωστό βιβλιοπωλείο της πόλης μας

0

Η έγκαιρη ειδοποίηση και η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψαν μεγάλη καταστροφή


Γείτονες και φίλοι βοηθούν στην αποκατάσταση του βιβλιοπωλείου – Ευχαριστήριο μήνυμα της ιδιοκτήτριας – Μηνύματα συμπαράστασης από ΙΘΤΠ και δήμο Ξάνθης


Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης 21/2 σε γνωστό βιβλιοπωλείο της πόλης μας, επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου. Το βιβλιοπωλείο ήταν κλειστό αλλά η φωτιά έγινε γρήγορα αντιληπτή από τους καπνούς που είδαν οι γείτονες και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, η οποία και έσπευσε αμέσως. Με δύο οχήματα και πυροσβέστες η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα χωρίς να προκαλέσει πολύ μεγάλες καταστροφές στο βιβλιοπωλείο.  Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από την Πυροσβεστική Ξάνθης, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα σε πολύμπριζο που χρησιμοποιείται από θερμαντικό σώμα.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Πυροσβεστικής: «Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε κατάστημα, επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου στην Ξάνθη. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Το βιβλιοπωλείο μας εχθές πήρε φωτιά.

Η Διεύθυνση του Βιβλιοπωλείου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το πυροσβεστικό σώμα όχι μόνο για την άμεση παρέμβαση αλλά και για την ανθρώπινη προσέγγιση  του.

Η γειτονιά, οι φίλοι γιατί φίλοι είναι και όχι πελάτες και τα μικρά παιδιά από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα σε μένα και στην οικογένεια μου!

Αισθάνομαι την ανάγκη καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους  για τη συμπαράσταση, αλλά και για την αγάπη που μας δείχνετε.

Όπως λέει ο σοφός λαός σηκώνουμε μανίκια και κοιτάμε μπροστά όλοι μαζί και ευελπιστούμε σε 10 μέρες να μπορούμε να ανταμώσουμε ξανά».

Να σημειώσουμε πως το Βιβλιοπωλείο είναι αγαπητό και έχει αναπτύξει μια αξιοσημείωτη πολιτιστική δράση. Την συμπαράστασή του εξέφρασαν ο δήμος Ξάνθης και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…