Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Περιορισμός της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης διαγραμμίσεων σε τμήματα των εθνικών οδών της Ξάνθης

Περιορισμός της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης διαγραμμίσεων σε τμήματα των εθνικών οδών της Ξάνθης

0

Παράλληλα θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από χθες σε τμήμα της Αδριανουπόλεως λόγω εργασιών κατεδάφισης


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης ενέκρινε τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης διαγραμμίσεων σε τμήματα των εθνικών οδών της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

  • Ο περιορισμός κυκλοφορίας και η έγκριση της πραγματοποίησης των εν λόγω έργων, ως αναφέρονται στην ανωτέρω (γ-δ) σχετικές, στα παρακάτω τμήματα των εθνικών οδών αρμοδιότητας Π.Ε. Ξάνθης:

-Ε.Ο.2: από γέφυρα ποταμού Νέστου έως όρια νομού με τη Ροδόπη δια μέσω της παράκαμψης Ξάνθης

-Ε.Ο.14: από όρια σχεδίου πόλης Ξάνθης έως κόμβο Ε.Ο.12 (όρια Ν. Δράμας, δεν περιλαμβάνεται η γέφυρα π. Νέστου) +το τμήμα Λυκοδρομίου που παρακάμφθηκε

-Ε.Ο.55: από κόμβο Αιώρας δια του Εχίνου έως Δημάριο και Ελληνοβουλγαρικά σύνορα

  • Οι εργασίες δύναται να πραγματοποιηθούν από την ανάρτηση της παρούσας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έως την 04.12.2024 (ημερομηνία συμβατικής περαίωσης του έργου), ενώ σε περίπτωση παράτασης του έργου να γνωστοποιηθεί εγκαίρως στην Υπηρεσία μας, προκειμένου να προβούμε στις δικές μας ενέργειες.
  • Με σκοπό την ασφαλή διέλευση όλων των οχημάτων η κυκλοφορία τους θα διεξάγεται χωρίς διακοπή, μέσω του υπόλοιπου εύρους του οδοστρώματος με εκτροπή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου είναι αναγκαίο, με τη χρήση εργοταξιακής σήμανσης ή σημαιοφόρων υπαλλήλων, σύμφωνα τους σχετικούς κανονισμούς και την ισχύουσα νομοθεσία.

Όσον αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας επί του τμήματος της οδού Αδριανουπόλεως, από οδό 40 Εκκλησιών έως οδό Βλαχοπούλου, λόγω πραγματοποίησης εργασιών κατεδάφισης επί της οδού Αδριανουπόλεως 16, αποφασίστηκε ότι:

  • Οι εργασίες δύναται να πραγματοποιηθούν από Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ώρες κατά τις οποίες δεν παραβιάζεται το ωράριο κοινής ησυχίας.
  • Με σκοπό την ασφαλή διέλευση όλων των οχημάτων η κυκλοφορία τους θα διεξάγεται με εκτροπή επί της οδού 40 Εκκλησιών, μέσω προσωρινής σήμανσης που θα τοποθετηθεί επί της διασταύρωσης της οδού Αδριανουπόλεως με την οδό 40 Εκκλησιών, σύμφωνα τους σχετικούς κανονισμούς και την ισχύουσα νομοθεσία.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…