Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Λεύκιππος τίμησε Μάριο Κουτσουρίδη, Γκιζέμ Μπαράν και Χρήστο Μιχαλακίδη

Ο Λεύκιππος τίμησε Μάριο Κουτσουρίδη, Γκιζέμ Μπαράν και Χρήστο Μιχαλακίδη

0

Συγκινητικές στιγμές από τον «Πατριάρχη» του υγρού στίβου στην Ξάνθη

Σε κλίμα συγκίνησης, χαράς και ικανοποίησης το Κολυμβητικό τμήμα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ξάνθης έκοψε την βασιλόπιτα, τίμησε παράγοντες και αναγνωρισμένους αθλητές του υγρού στίβου, διασκέδασε και έδωσε υποσχέσεις για μια ακόμη πετυχημένη σαιζόν στον αθλητισμό αλλά και την κοινωνική ζωή της Ξάνθης. Σε γνωστή κεντρική ταβέρνα της Ξάνθης παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, προπονητές, έφοροι και στελέχη και φίλοι.

Την βραδιά τίμησε με την «οικουμενική» και πληθωρική παρουσία του ο Μάριος Κουτσουρίδης. Ο τέως παράγοντας του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (τότε ΕΚΟΦ), επί πολλές θητείες πρόεδρος του ΚΟΞ και βασικού μοχλού ανάπτυξης και εδραίωσης του αθλήματος στην Ξάνθη, έλαβε τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του και εξέφρασε σε όλους τις ευχαριστίες του. Ο Ματθαίος Σαββίδης εκ μέρους του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ με δάκρυα και κοινές αναμνήσεις απ’ τα παλιά, παρέδωσε την πλακέτα και μίλησε στους παρευρισκόμενους για τον άνθρωπο και παράγοντα Μάριο Κουτσουρίδη, τελειώνοντας με την ευχή και πρόταση στον Δήμο Ξάνθης να ονομαστεί «Κουτσουρίδειο» το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης, ως ελάχιστη τιμή αναγνώρισης εκ μέρους των Ξανθιωτών για το μακρόχρονο έργο και την συμβολή του σπουδαίου Μ. Κουτσουρίδη.

Στη συνέχεια, σειρά είχε η κολυμβήτρια Μπαράν Γκιζέμ, κόρη του βουλευτή Μπαράν Μπουχράν που στις αρχές της δεκαετίας του 2000 σημείωσε σειρά από διακρίσεις και επιτυχίες στην κολύμβηση 50, 100 ελεύθερο και πεταλούδα. Η νεαρή, ως μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα πλέον ευχαρίστησε από πλευρά της τον Α. Ζάρρα και το Κολυμβητικό τμήμα του Λεύκιππου. Για την Γκιζέμ και την αθλητική της πορεία μίλησε στους παρευρισκόμενους ο Γεν. Γραμματέας του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Δημήτρης Γκαγκαλίδης. Τέλος την δική του τιμητική πλακέτα δικαιωματικά έλαβε ο Χρήστος Μιχαλακίδης, από την dream team Ξανθιώτικη ομάδα του πόλο, ως μέλος αλλά και αρχηγός, εκπροσωπώντας όλους τους πολίστες της χρυσής εποχής. Την απονομή έκανε ο Β. Εξηνταβελόνης, ενώ ο κ. Μιχαλακίδης επεσήμανε την Πανελλήνια απήχηση της Ξάνθης, χάρη στις επιτυχίες της υδατοσφαίρισης που παραμένει βασικός παράγοντας αθλητικής διαφήμισης και αναγνώρισης (μετά τις πρόσφατες διακρίσεις των εθνικών ομάδων).

Να αναφερθεί ότι τυχερή της βραδιάς ήταν η Μιχαέλα Σαββίδη, που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τσικνοπέμπτη, όπου ο σύλλογος ετοιμάζεται για ακόμη ένα αθλητικο-κοινωνικό event, δείχνοντας έμπρακτα την σημασία που δίνει σε παράλληλες, εκπαιδευτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την σύσφιξη σχέσεων, την διάχυση του πνεύματος συνεργασίας και αλλήλοσυνέργειας, αλλά και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που διέπει αθλητές, προπονητές και παράγοντες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…