Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ O ΑΠΟΦΚΑ βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν

O ΑΠΟΦΚΑ βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν

0

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στη λέσχη αξιωματικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κοπή πίτας του σωματείου ΑΠΟΦΚΑ, η οποία συνοδεύτηκε και από βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς  αγώνες την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατέρας Σοφρώνιος, ο συνταγματάρχης τεθωρακισμένων Δημήτριος Τσελεκίδης, ο συνεργάτης του βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη, Ιωάννης Μπλιατσίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Αναστάσιος Ταρενίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στυλιανός Μωραΐτης, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης και συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών “Η Αγάπη” αλλά και παλιός αθλητής του σωματείου Ιωάννης Παπαχρόνης, η Μαρίνα Παυλίδου συνεργάτης του Περιφερειάρχη Αν Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νεκτάριος Ορφανίδης, ο Λιμενάρχης Πόρτο Λάγος Ευάγγελος Σακκόπουλος αλλά και όλοι οι αθλητές, προπονητές, μέλη και φίλοι.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι κάτωθι:

– Ευάγγελος Πατσαμάνης, αντιπρόεδρος, για την προσφορά του στο σύλλογο από το 1985

– Στυλιανή Ορφανίδη 1η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στα 150μ, 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στα 200μ και 2η στη Διεθνή συνάντηση Ελλάδας Κύπρου στα 200μ φορώντας το εθνόσημο.

– Βάσια Τσαφαράκη 1η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στο τετραπλούν

– Γεώργιος Ιωαννίδης 1ος στη σφυροβολία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16

– Κωνσταντίνος Λαζάκης 1ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στα 150μ

– Μαριάνθη Κοτζακελίνη 2η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στο μήκος

Τιμητική πλακέτα αποδόθηκε και στην προπονήτρια του σωματείου Τάνια Τσελεμπή η οποία από το 2019 που εντάχθηκε στο δυναμικό του, επάξια κέρδισε την αναγνώριση όλων στο χώρο του στίβου.

Τέλος τιμήθηκε και ο μέγας χορηγός Νικόλαος Νικολαΐδης και Υιοί (αγροδιατροφική) που τα τελευταία χρόνια στηρίζει σημαντικά την προσπάθεια του Συλλόγου, ενώ έγινε αναφορά σε όλους τους χορηγούς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…