Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Κ. Αρβανίτης: Συνάντηση με αγρότες και πολίτες στον Έβρο

Κ. Αρβανίτης: Συνάντηση με αγρότες και πολίτες στον Έβρο

0

Τόνισε από την περιοχή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Αρβανίτης στην τετραήμερη περιοδεία και σειρά επαφών και συναντήσεων


Τον Έβρο επισκέφθηκε σε τετραήμερη περιοδεία ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Αρβανίτης έχοντας επαφές και συναντήσεις με πολίτες, φορείς και θεσμικούς παράγοντες σε μια προσπάθεια να ακούσει προβλήματα, προτάσεις και να αναλύσει την στρατηγική του κόμματος του με ορίζοντα τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Αρβανίτης συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του κόμματος στο νομό βρέθηκε σε διάφορα σημεία του Έβρου θέλοντας να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα των ζητημάτων που απασχολούν τους Εβρίτες, μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.



Ο ευρωβουλευτής γνώστης της περιοχής, που πολλές φορές ανέδειξε ζητήματα του Έβρου και της Θράκης, στις συναντήσεις αλλά και στις ομιλίες που έκανε, στάθηκε μεταξύ άλλων στις αναπτυξιακές δυνατότητες αλλά και στις ευκαιρίες που έχει ο ακριτικός νομός λέγοντας, πως είναι πάρα πολλές και μάλιστα οι περισσότερες από αυτές περνούν μέσα από το ευρωκοινοβούλιο. Όμως, όπως είπε, όλα αυτά τα χρόνια δεν πάρθηκαν γενναίες αποφάσεις και δεν εφαρμόστηκε ένα σχέδιο, το οποίο θα εξασφάλιζε σε αυτήν την ιδιαίτερη περιοχή που συνορεύει με την Τουρκία και την Βουλγαρία όρους ανταγωνισμού και ενίσχυσης πληθυσμού.

Ο κ.Αρβανίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην θητεία του μέσα στα ευρωπαϊκά όργανα, υποστηρίζοντας ότι η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει σημαντικό έργο και παρεμβάσεις σε όλα τα κορυφαία θέματα που αφορούν στους πολίτες. Από το ταμείο ανάκαμψης μέχρι την αντιμετώπιση της πανδημίας και την υγειονομική κρίση, συμπληρώνοντας πως το κράτος δικαίου, η διαφάνεια και η προστασία των προσωπικών δεδομένων ήταν επίσης θέματα που κυριάρχησαν και για τα οποία έδωσε και τις προσωπικές του μάχες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…