Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήμος Δράμας: Προβλήματα, ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης

Δήμος Δράμας: Προβλήματα, ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης

0

Ο δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο σιδηροδρομικό μουσείο «Ήφαιστος»


Ο δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τριτολογίες» και μίλησε στη Σύνθια Σάπικα για την πόλη, τα προβλήματα, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

«Η Δράμα είναι μια πανέμορφη πόλη με πλούσιο χαρακτηριστικό τα νερά της μέσα στον αστικό ιστό και όχι μόνο. Έχει να επιδείξει πάρα πολλά πράγματα όπως είναι το δάσος Ελατιάς, τα ωραία κρασιά με τα επισκέψιμα οινοποιεία. Έχουμε πολλά ωραία πράγματα, αξίζει τον κόπο ένας επισκέπτης να έρθει στη Δράμα για μία όμορφη περιήγηση», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος.

Σχετικά με το πρόβλημα, που έχει ανακύψει με τα αδέσποτα, ο Γ. Παπαδόπουλος μίλησε για το σύγχρονο καταφύγιο. «Είμαστε στη φάση κατοχύρωσης της περιοχής, που έχουμε εντοπίσει για τη δημιουργία ενός σύγχρονου καταφυγίου γιατί αυτά τα ζώα πρέπει να τα περιθάλψουμε για να μην ταλαιπωρούνται», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο θέμα των έργων για το φυσικό αέριο, κάτι που έχει αναστατώσει τους κατοίκους λόγω της κατάστασης, που επικρατεί στους δρόμους ενώ μίλησε και για ορισμένα προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, που παρατηρούνται. «Έχουμε κάποιες βλάβες, που προκαλούνται από τα έργα για το αέριο και από άλλα έργα υποδομών αλλά νομίζω είναι κάτι, που θα λύσουμε το επόμενο διάστημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο Γ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο σιδηροδρομικό μουσείο «Ήφαιστος», τη λειτουργία του σιδηρόδρομου αλλά τις πηγές Αγίας Βαρβάρας ενώ έκλεισε με αναφορά στον Δραμινό Κώστα Αποστολίδη, τον οποίο από χθες θρηνεί η πόλη.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ υποδέχτηκε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο κ. Τοψίδης ενημέρωσε τον κ Ζαγοράκη για την αναπτυξιακή προοπτική και τον προγραμματισμό…