Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Α. Παφίλης: «Το ΚΚΕ, η μόνη δύναμη αντιπολίτευσης απέναντι στην κυριαρχία της ΝΔ»

Α. Παφίλης: «Το ΚΚΕ, η μόνη δύναμη αντιπολίτευσης απέναντι στην κυριαρχία της ΝΔ»

0

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, κεντρικός ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση στην Ξάνθη


Για τον νόμο των ομοφύλων: «Νομιμοποιούν το εμπόριο των παιδιών, το εμπόριο της γυναίκας»


«Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!», ήταν το θέμα της πολιτικής εκδήλωσης του ΚΚΕ Ξάνθης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/2 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, με καλεσμένο ομιλητή τον βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και έντονη παρουσία της νεολαίας του κόμματος, ο κ. Παφίλης ανέδειξε πως το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη αντιπολίτευσης αυτή τη στιγμή μέσα και έξω από την βουλή και ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ είναι ουσιαστικά «βαστάζοι», όπως είπε, της κυριαρχίας της ΝΔ γι’ αυτό και έχουν ψηφίσει το 50% και το 70% αντίστοιχα των νομοσχεδίων της.

Παφίλης: «Η ΝΔ δεν είναι ανίκητη αρκεί ο λαός να ξεσηκωθεί και να συμπορευτεί με το ΚΚΕ»

Οκ. Παφίλης ανέφερε ότι έχει δημιουργηθεί συναινετική συμπορευόμενη αντιπολίτευση με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ που, όπως είπε, είναι η μόνη αντιπολιτευτική δύναμη: «Δεν έχουμε αυταπάτες απέναντί μας έχουμε μεγάλα συμφέροντα, έχουμε την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που τη βοηθάνε και της δίνουν συναίνεση ενώ καυγαδίζουν για τις λεπτομέρειες.

Έχουμε  απέναντί μας την ΕΕ και τις εχθρικές για τον λαό κατευθύνσεις της.

Έχουμε κυρίως ένα σάπιο σύστημα που μετρά τα πάντα με το κέρδος και θυσιάζει για αυτό όλες στις ανάγκες μας. Τώρα το ΚΚΕ λέει απευθυνόμενο στον λαό, ανεξάρτητα τι ψήφισε στις εκλογές ότι είναι ώρα μάχης, οργάνωση, αλληλεγγύη και βέβαια αποφασιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ ακόμη και απ’ αυτούς που μπορεί να έχουν κάποιες ενστάσεις για κάποια θέματα. Γιατί ανεξάρτητα από τι μπορεί να λέει κανένας, αναγνωρίζει ο λαός μας σε μεγάλη πλειοψηφία ότι η μόνη δύναμη που κάνει αντιπολίτευση έξω και μέσα στην Βουλή είναι το ΚΚΕ». Πρόσθεσε δε ότι η ΝΔ δεν είναι ανίκητη: «Αρκεί ο λαός να ξεσηκωθεί και να είναι απέναντί τους αποφασισμένος να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται και του τα αφαιρούν».

«Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το …σύστημα»

Αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα φοιτητικά συλλαλητήρια σημείωσε πως είναι πρωτοφανή για την μαζικότητα και την μαχητικότητά τους.

Επίσης ανέπτυξε τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και γιατί το ΚΚΕ τον καταψήφισε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι μια μεθόδευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ για την εμπορευματοποίηση και ότι με το νόμο αυτό: «Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το σύστημα…  «Νομιμοποιούν το εμπόριο των παιδιών, το εμπόριο της γυναίκας και διαστρεβλώνουν την μητρότητα και την πατρότητα

Νοικιάζουν την γυναίκα, πουλάνε τα παιδιά είναι το νομοσχέδιο των πλουσίων».

Τέλος ο κ. Παφίλης τόνισε την αντίθεση του ΚΚΕ και στην επιστολική ψήφο: «Τώρα θα μπορεί να επιλέγει ο εργοδότης και δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια της ψήφου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…