Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Επίσκεψη στην Ξάνθη του Προέδρου του ΔΣ του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Επίσκεψη στην Ξάνθη του Προέδρου του ΔΣ του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

1

Ο κ. Φίλης στην αρχή του προγράμματος του  συναντήθηκε με το προσωπικό του Ιδρύματος, με το οποίο είχε εκτενή συζήτηση για την καθημερινή λειτουργία του Ιδρύματος, ενώ άκουσε και προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του


Την Ξάνθη επισκέφθηκε την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, για συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων.



Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Φίλης συναντήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο με τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης, κύριο Στράτο Κοντό και στην έδρα της Μητροπόλεως με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα. Στις δυο αυτές συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ αναζητήθηκαν τρόποι για την διεύρυνση των συνεργασιών μεταξύ Ιδρύματος, Δήμου Ξάνθης και της ΙΜ Ξάνθης και Περιθεωρίου, προς όφελος των κατοίκων της πόλεως και του νομού Ξάνθης.

Ο κ. Φίλης στην αρχή του προγράμματος του  συναντήθηκε με το προσωπικό του Ιδρύματος, με το οποίο είχε εκτενή συζήτηση για την καθημερινή λειτουργία του Ιδρύματος, ενώ άκουσε και προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…