Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αυτό θα είναι το έμβλημα του Γ.Σ. Ξάνθης με τον Δημόκριτο

Αυτό θα είναι το έμβλημα του Γ.Σ. Ξάνθης με τον Δημόκριτο

0

Τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Μπάμπη Χατζημεστή – Ενίσχυση ζητά η ομάδα

Το έμβλημα της νέας ομάδας «Γυμναστικός Σύλλογος Ξάνθης» που δημιουργείται στη θέση του Ορφέα, παρουσιάστηκε στην σελίδα της ομάδας του Μπάμπη Χατζημεστή τη Δευτέρα, όπως είχε προαναγγελθεί. Σ’ αυτό κυριαρχεί η μορφή του Δημόκριτου και το κόκκινο χρώμα.

Την παρουσίαση του εμβλήματος συνοδεύει ανακοίνωση όπου αποκαλύπτονται και τα ονόματα των στελεχών της νέας ομάδας που πλαισιώνουν τον Μπάμπη Χατζημεστή, και είναι ο Αλέκος Μαλαδένης, ο Χουσεΐν Τσιτάκ, ο Μάκης Μπογιατζίδης και ο Γιώργος Κατρανίτσας.

Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ΑΟΞ και είναι διατεθειμένα να προσφέρουν αφιλοκερδώς για τη δημιουργία της ομάδας.

Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται έκκληση για στήριξη του νέου εγχειρήματος με αγορά εισιτηρίων διαρκείας ή διαφημιστικών.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Αυτό θα είναι το σήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας που ξεκίνησε να αντιπροσωπεύει το Νομό Ξάνθης με την ονομασία Γ.Σ. Ξάνθης και έμβλημα τον Δημόκριτο. Θα απαρτίζεται από τον κ.Μπογιατζίδη Ευθύμιο, ο οποίος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου, αποσπασμένος διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη μεγιστοποίηση Αθλητικής επίδοσης ή απόδοσης, υποψήφιος διδάκτορας και κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A, τον κ.Μαλαδένη Αλέκο, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων των μεγάλων επιτυχιών, τον κ.Χατζημεστή Μπάμπη, τον κ.Κατρανίτσα Γιώργο ο οποίος είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου, κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA B΄ και την ιστορική μορφή του γηπέδου κ.Τσιτάκ Χουσεΐν.

Όλοι οι παραπάνω θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που περνάει το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και τους ευχαριστούμε.

Από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, με μια συνδρομή ή με μια διαφημιστική πινακίδα. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ του κ.Κεφαλά (Πλάτωνος 15), του κ.Δαγκλή (Ηρώων Κύπρου 53Β), στο Fresh (40 Εκκλησιών 3) και στο Fresh στο 3ο χλμ Ξάνθης- Λάγος ή στο τηλέφωνο 6932451592.

Περιμένουμε τη βοήθειά σας γιατί την έχουμε ανάγκη».

 

ΦΩΤΟ: gs-xanthis

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…