Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα 76 χρόνια λειτουργίας της ΣΕΚΕ τίμησαν με την επίσκεψη τους οι Λ. Αυγενάκης και Αλ. Κοντός

Τα 76 χρόνια λειτουργίας της ΣΕΚΕ τίμησαν με την επίσκεψη τους οι Λ. Αυγενάκης και Αλ. Κοντός

0

Ο υπουργός βρέθηκε στην ΣΕΚΕ την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου συνοδευόμενος από τον υφυπουργό, Στ. Κελέτση και τον ΓΓ, Γ. Στρατάκο


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό, Σταύρο Κελέτση και τον ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Στρατάκο, επισκέφθηκε την Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) στην Ξάνθη.



Αναλυτικά, ο κ. Αυγενάκης σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε: «Μαζί με τον αγαπητό φίλο, πρώην συνάδελφο βουλευτή και πρώην Υπουργό Γεωργίας, Αλέξανδρο Κοντό που σήμερα ηγείται επιτυχώς της δραστήριας κι εξωστρεφούς ΣΕΚΕ. Δείγμα της λαμπρής πορείας του στο τιμόνι του Υπουργείου είναι η υλοποίηση του προγράμματος ‘’Αλέξανδρος Μπαλτατζής’’, το οποίο στήριξε δυναμικά την αγροτική μας οικονομία. Η ΣΕΚΕ, με πορεία 76 ετών, έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο στη στήριξη των Ελλήνων Καπνοπαραγωγών. Με επενδύσεις σε Αλβανία, Βουλγαρία, Τουρκία και Βόρεια Μακεδονία, συνιστά την μεγαλύτερη εταιρεία καπνού στα Βαλκάνια, εξάγοντας σε 30 χώρες. Τα τελευταία χρόνια, έχει διευρύνει τη δραστηριότητά της και στον τομέα των τροφίμων, μέσω της σειράς προϊόντων ‘’The Grecials’’»

Επίσης, στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…