Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πέντε προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Ξάνθης

Πέντε προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Ξάνθης

0

Χωρίς πτυχίο


Αιτήσεις έως την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες και οι θέσεις ορίζονται ως εξής:

Ειδικότητες Θέσεις
ΔΕ Οδηγών/ ΔΕ Οδηγών (φορτηγών – βυτιοφόρων) Γ΄ ή C κατηγορίας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 2
ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων/ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων (Χειρωνακτικών εργασιών) 3

 Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:- Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ), τέρμα 4ης Οκτωβρίου, Τ.Κ:67133, υπόψη γραφείου προσωπικού (τηλέφωνο επικοινωνίας 2541 100322) και Γραφείο Διοικ./Οικονομικής Δ/νσης (τηλέφωνο επικοινωνίας 2541 100318).

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023 και λήγει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.


Δύο προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ Ξάνθης


Αιτήσεις έως την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου



Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) προσλαμβάνει προσωπικό για δύο θέσεις εργασίας στην περιοχή της Ξάνθης. Οι θέσεις αφορούν έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό και έναν ηλεκτροτεχνικό δικτύων.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης στην περιοχή της Ξάνθης.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και πρόκειται να λήξει την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

Οι θέσεις εργασίας στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Ειδικότητα Θέσεις
ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών 1
ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων 1 θέση

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 1/2023 (Έντυπο ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Περιοχή Ξάνθης, Βασ. Σοφίας – Ύδρας, Τ.Κ. 67132 – Ξάνθη, απευθύνοντας την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κ. Σεφερίδου Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας: 2541069757 και 2541069756), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση d.seferidou@deddie.gr


Προκηρύχθηκαν 3 θέσεις γιατρών για το Νοσοκομείο Ξάνθης


Αιτήσεις έως 10/1/2024



Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης προκήρυξε την πλήρωση τριών (3) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., επί θητεία, για, ως ακολούθως:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ   ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ 1 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ  
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ 2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄  

Αιτήσεις

Η Αίτηση – Δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET.

Στην ανωτέρω διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 15/12/2023 ώρα 12:00 (μεσημέρι) και λήγει στις 10/01/2024 ώρα 15:00 .


Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 2 θέσεις στους Παιδικούς της ΔΥΠΑ Ξάνθης


Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023



Ξεκίνησε στις 8/12 η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 81 ατόμων σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23:59.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ.

Η ΔΥΠΑ εφιστά την προσοχή των υποψηφίων για την ορθή συμπλήρωση των απαιτούμενων πεδίων της αίτησης, σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες του εγχειριδίου και όσα περιγράφονται αναλυτικά στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «10-06-2021», καθώς σφάλματα κατά τη συμπλήρωση της αίτησης μπορεί να οδηγήσουν στη μη ορθή μοριοδότηση του υποψηφίου.

Με την οριστική υποβολή της αίτησης, παρέχεται στον υποψήφιο σε εκτυπώσιμη μορφή αποδεικτικό του «ΕΝΤΥΠΟΥ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ», με αριθμό πρωτοκόλλου και ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής.

Οι 81 θέσεις προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ισχύουν από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας

ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων


ΔΥΠΑ: Νέο επίδομα ανεργίας 1.300 ευρώ για 18 μήνες


Ποιο είναι το επίδομα που κόβεται



Διπλή ανατροπή έρχεται στα επιδόματα ανεργίας της ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ). Το επίδομα 200 ευρώ των μακροχρόνια ανέργων της ΔΥΠΑ ουσιαστικά θα καταργηθεί και θα ενσωματωθεί στο τακτικό επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ, το οποίο θα αυξηθεί και θα δίνεται και πέραν των 12 μηνών. Ειδικότερα λόγω της ενσωμάτωσης του επιδόματος μακροχρόνια ανέργων στο επίδομα ανεργίας εξετάζεται η καταβολή του επιδόματος ανεργίας να ξεπερνά τους 12 μήνες και να φτάνει στους 18 μήνες.

ΔΥΠΑ – Επίδομα ανεργίας: Δικαιούχοι υπό προϋποθέσεις

Το υπουργείο Εργασίας μαζί με τη ΔΥΠΑ εξετάζει τα σενάρια καταβολής του επιδόματος πέραν των 12 μηνών. Οι αρμόδιοι στη ΔΥΠΑ εξετάζουν μετά την τακτική επιδότηση, οι άνεργοι που θα πληρούν τις προϋποθέσεις να εξακολουθήσουν να ενισχύονται με επίδομα μετά τους 12 μήνες της τακτικής επιδότησης, λαμβάνοντας μάλιστα ποσό που μπορεί να υπερβαίνει και τα 200 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με τα χρόνια που έχουν απασχοληθεί πριν μείνουν άνεργοι.

ΔΥΠΑ – Επίδομα ανεργίας: Διεύρυνση στους 18 μήνες και αύξηση έως 1.300 – Όλες οι αλλαγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και η διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης επεξεργάζονται τη διεύρυνση του διαστήματος καταβολής του επιδόματος ανεργίας για όσους έχουν εργαστεί αρκετά χρόνια και έχουν καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, ενσωματώνοντας σε αυτό και το επίδομα για τους μακροχρόνια ανέργους των 200 ευρώ.

Όσο περισσότερα χρόνια έχει διανύσει ο άνεργος στην αγορά εργασίας, τόσο υψηλότερο θα είναι το επίδομα που θα λάβει.

Μελετάται μέχρι στιγμής το επίδομα ανεργίας να είναι ένα μεταβλητό ποσό που τους πρώτους μήνες μετά την απόλυση μπορεί να φτάνει έως τα 1.300 ευρώ – θα δίνεται στους ανέργους που έχουν διανύσει περισσότερα από 4 χρόνια στην αγορά εργασίας ενώ αντίθετα όσοι έχουν λιγότερα χρόνια θα λαμβάνουν το ποσό των 479 ευρώ.


Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …