Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Απάντηση των γονέων του μηνυτή για την υπόθεση της δίκης των έξι κατηγορούμενων φοιτητών

Απάντηση των γονέων του μηνυτή για την υπόθεση της δίκης των έξι κατηγορούμενων φοιτητών

0

Στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «Εμπρός» της 25/11/2023 δημοσιεύθηκε συνέντευξη με τις θέσεις της δικηγόρου κας Σκουνάκη σχετικά με την σε εξέλιξη ευρισκόμενη δίκη στο Μονομελές Εφετείο Κομοτηνής, στην οποία είναι δικηγόρος των κατηγορούμενων.

Θεωρώντας ότι τουλάχιστον είναι απρέπεια το να διασπείρεις διά του τύπου ανακρίβειες εις βάρος των αντιδίκων σου, διαρκούσης μάλιστα της δίκης, παρακαλούμε να δημοσιεύσετε τις εξής αλήθειες:

1) Η κατά των κατηγορούμενων φοιτητών μήνυση υπεβλήθη μόνο από τον γιό μας.

2)Αναφέρει ότι η κατηγορία είναι ληστεία και παράνομη βία και, ίσως σκοπίμως, δεν αναφέρει ότι κατηγορούνται και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

3) Αναφέρει ότι ο μηνυτής γιος μας δεν αναγνωρίζει στα πρόσωπα των κατηγορούμενων αυτούς που τον κτύπησαν, πράγμα απολύτως ψευδές.

Πριν από 7,5 χρόνια (τα γεγονότα έγιναν το 2016) το 19χρονο τότε παιδί μας σπούδαζε στο Πολυτεχνείο Ξάνθης.

Οι 6 κατηγορούμενοι μαζί με ένα τσούρμο από 30 περίπου αφηνιασμένα  “καλόπαιδα” (που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί και κατά πληροφορίες μας πολλοί από αυτούς ίσως του αντιεξουσιαστικού χώρου) κυνήγησαν, ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο Νοσοκομείο με βαριά τραύματα το παιδί μας, μαζί με τον άλλο φοιτητή, που φυσικά από φόβο, προφανώς, μην πάθει χειρότερα, δεν έκανε και αυτός μήνυση.

Ποιο ήταν το δικό του λάθος; Παρενέβει φραστικά για να συγκρατήσει τους επιτιθέμενους, είχε όμως στο πέτο του σήμα με την Ελληνική Σημαία.

Ποιο ήταν το λάθος του παιδιού μας; Δεν ενστερνιζόταν τις ιδέες των κατηγορούμενων και πήρε σε συζητήσεις το μέρος ενός καθηγητή που αυτοί δεν ήθελαν.

Αφήστε λοιπόν Κα Σκουνάκη τα περί σκευωρίας εκ μέρους του γιου μας και δίκης τάχα με πολιτικά κίνητρα που αναφέρετε, και υπερασπιστείτε τους πελάτες σας σκεπτόμενη ότι κάτι ανάλογο που συνέβη στο παιδί μας θα μπορούσε να συμβεί και σε σας, αν έχετε παιδιά, ή σε οποιονδήποτε γονιό, πράγμα φυσικά που δεν ευχόμαστε.

Οι γονείς του μηνυτή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πυροπροστασία του περιαστικού άλσους με την σφραγίδα της JTI

Δωρεά συστήματος έγκαιρης ανίχνευσης και συναγερμού με κάμερες, δεξαμενές για τροφοδοσία ε…