Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Λαμπερά Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Λαμπερά Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

0

Αναλυτικά το πρόγραμμα


«Χριστούγεννα στο Μέγαρο 2023». Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής υποδέχεται τα Χριστούγεννα με εορταστικές εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, τις οποίες διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ 10:30

Μουσική εκδήλωση «Κάλαντα & Εορταστικές Νότες» από τα Μουσικά Σχολεία της ΠΑΜΘ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν η 5η και η 6η τάξη των Δημοτικών Σχολείων του νομού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ 20:00

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση «Santa Dance… Χορεύουμε για τον Άγιο Βασίλη»

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής δράσης Santa Run σε συνεργασία με τις Σχολές Let’s Dance και Let’s Move and Play.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ 11:00 & ΩΡΑ 18:30

Προβολή παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Ξενοδοχείο για Τέρατα Νο3» με την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. Η πρωινή προβολή θα πραγματοποιηθεί για όλα τα παιδιά της ΠΑΜΘ, ενώ η απογευματινή για τα παιδιά του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι” και τα παιδιά των εργαζομένων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

 ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ  20:00

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής. Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή του έργου και την υποστήριξη  του Σχολείου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ  20:00

Μουσική Συναυλία «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα & Εορταστικές με τη συμμετοχή χορωδιών της Ροδόπης: της Ιεραποστολής Μαρωνείας και Κομοτηνής, του  Συλλόγου Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής «Ο Εύμολπος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, του Συλλόγου Πατεράδων Ξυλαγανής Ροδόπης, του Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής & Περιφέρειας ”Ο Εύξεινος Πόντος” και την παραδοσιακή χορωδία του Συλλόγου «Φιλοτέχνες».

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ  18:00

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από τα ΚΔΑΠ της ΠΕ Ροδόπης που θα διανθιστούν από εορταστικές μελωδίες από τις Παιδικές Χορωδίες του Συλλόγου Θρακών και του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων, ενώ το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα» θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

 ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ  19:00

Παιδικό Κουκλοθέατρο «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» από το κουκλοθέατρο ΝΙΣΤΑ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ 19:30

Πρωτοχρονιάτικη συναυλία κλασικής μουσικής «Άρωμα Βιέννης» από την επταμελή Ορχήστρα Δωματίου Αλεξανδρούπολης. Το πρόγραμμα της συναυλίας αποτελείται από αγαπημένες μελωδίες με ιδιαίτερη έμφαση στα Βιεννέζικα βαλς και πόλκες του Johann Strauss του νεότερου και το μουσικό σχήμα αποτελείται από δύο βιολιά, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο και κρουστά και έχει στόχο να ταξιδέψει το φιλόμουσο κοινό στην εορταστική Βιέννη.

Είσοδος Δωρεάν.

Δεν είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…