Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη διακινητών στην Ορεστιάδα

Καταδίωξη διακινητών στην Ορεστιάδα

0

Διακινητής εντοπίστηκε και στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων να έχει κρύψει μετανάστρια σε τροχόσπιτο


Συνελήφθησαν την Πέμπτη το μεσημέρι, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τρεις διακινητές, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων, συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι ως οδηγός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου μετέβη στο παραπάνω σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, μία μη νόμιμο μετανάστη, την οποία είχε αποκρύψει εσωτερικά της καμπίνας του τροχόσπιτου.

Στη δεύτερη περίπτωση στην Ορεστιάδα και στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν νωρίτερα στην πόλη της Ορεστιάδας να αποβιβάζουν από αυτοκίνητο τρεις μη νόμιμους μετανάστες τους οποίους είχαν μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας. Σημειώνεται ότι σε σήμα στάσης των αστυνομικών ο συνοδηγός του οχήματος τράπηκε πεζός σε φυγή, ενώ ο οδηγός, ο οποίος στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης. Έπειτα από έρευνες των παραπάνω αστυνομικών  εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στη συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συνοδηγού διακινητή βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…