Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Σημαίνουν Χριστούγεννα» στις 10 Δεκεμβρίου

«Σημαίνουν Χριστούγεννα» στις 10 Δεκεμβρίου

0

Φωταγώγηση του δέντρου 10/12 στην Ξάνθη και 9/12 στη Σταυρούπολη. Ετοιμάζεται το εορταστικό πρόγραμμα, με πολλές εκδηλώσεις και events για παιδιά


Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Ηλ.Ασκαρίδης στο «Ε»: «Όσον αφορά την Ευχούπολη, θα ξεκινήσει να λειτουργεί καθημερινά από τις 11/12»


Μπήκε, λοιπόν, ο Δεκέμβρης, ο μήνας των Γιορτών και εύλογα πια σημαίνει Χριστούγεννα…Άλλωστε, το εορταστικό κλίμα σιγά σιγά γίνεται ορατό και στην πόλη, μιας και οι βιτρίνες των καταστημάτων «έχουν βάλει» ήδη τα γιορτινά τους, ενώ και ο δήμος ολοκληρώνει το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που «μεταμορφώνει» τις νύχτες της πόλη.


«Φέτος οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν ένα εναέριο σόου για πρώτη χρονιά στον χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου»
Ηλίας Ασκαρίδης
Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού

Σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, κ. Ηλίας Ασκαρίδης αναφέρει στο «Ε»: «Το Σάββατο 9/12 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Σταυρούπολη! Επίσης, θα λάβουν χώρα και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις στις οποίες μάλιστα θα συμμετέχουν ξυλοπόδαροι και θα μοιραστούν δωράκια στα παιδιά. Στη συνέχεια, στις 10/12 το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωταγωγηθεί και στην Ξάνθη. Ειδικότερα, προηγουμένως θα γίνει η χριστουγεννιάτικη παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας και θα τερματίσει στην Πλατεία Δημοκρατίας. Ακολούθως, τα άτομα με αναπηρία θα πουν ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι στην κεντρική σκηνή. Τον ρυθμό θα δώσουν τα αδέρφια, Γιώργος και Κατερίνα Κοκοσαίου με συναυλία στην κεντρική πλατεία, μέσω της οποίας βέβαια υπόσχονται να ξεσηκώσουν ντόπιους και επισκέπτες».

Ειδικά για την Ευχούπολη ενημέρωσε: «Όσον αφορά την Ευχούπολη, θα ξεκινήσει να λειτουργεί καθημερινά από τις 11/12, ωστόσο αρχικά μόνο απόγευμα, αν και όταν κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές, θα είναι ανοιχτή στο κοινό και το πρωί. Bazaar, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις θα φιλοξενηθούν και φέτος στην πόλη μας. Φυσικά, θα πάρουν μέρος και χορευτικοί σύλλογοι, η σχολή χορού του Κέντρου Πολιτισμού, όπως επίσης και άλλες σχολές με την Φιλαρμονική του Δήμου να κατέχει κεντρική θέση. Καταληκτικά, φέτος οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν ένα εναέριο σόου για πρώτη χρονιά στον χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου όπου θα προσφερθεί στις 31/12 ζεστό κρασί στο πλαίσιο της εορταστικής ατμόσφαιρας και της αλλαγής του χρόνου».


Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καμπάνια δωρεάν προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων σε χωριά του δήμου Αβδήρων

Εντός Μαΐου εξετάσεις σε Ν. Κεσσάνη, Πόρτο Λάγος, Κουτσό, Γενισέα και Μαγικό   Στο πλ…